ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Τρελαμένος" για τη Μπαρτσελόνα ο Τουράν

"Τρελαμένος" για τη Μπαρτσελόνα ο Τουράν

Ο Αρντά Τουράν εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την προοπτική μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να... κοιμηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους Καταλανούς!

Για τέσσερα χρόνια τέθηκε αντιμέτωπος ουκ ολίγες φορές με τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του όμως τώρα ο Αρντά Τουράν φαντάζει αρκετά πιθανό να γίνει συμπαίκτης του Αργεντινού μιας που Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης συμφώνησαν για τη μετακίνησή του στο "Camp Nou" έναντι 34.000.000 ευρώ (+ 7.000.000 ευρώ μπόνους).

"Είναι εκπληκτικό, πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Μπαρτσελόνα. Έχοντας συνηθίσει να υποφέρω απέναντι σε παίκτες όπως ο Μέσι, ο Σουάρες, ο Νεϊμάρ και ο Ινιέστα, τώρα θα έχω την τιμή να παίζω δίπλα τους.

Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και ο Ινιέστα είναι το είδωλό μου", τόνισε ο 28χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του στην "Mundo Deportivo" και πρόσθεσε: "Με το που άκουσα για το ενδιαφέρον της Μπάρτσα δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι να γίνει επίσημη η μεταγραφή.

Ήμουν σε διακοπές αλλά καλούσα κάθε ημέρα τον εκπρόσωπό μου για να ρωτήσω αν έκλεισε η συμφωνία. Δεν μπορούσα να βγάλω την Μπαρτσελόνα από το κεφάλι μου. Ο Λουίς Ενρίκε μου τηλεφώνησε μετά τη μεταγραφή για να με καλωσορίσει. Ήταν μία σπουδαία χειρονομία, ήμουν χαρούμενος".

"Τρελαμένος" για τη Μπαρτσελόνα ο Τουράν

Όσον αφορά για το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η μεταγραφή του μετά τις εκλογές της 18ης Ιουλίου στη Μπαρτσελόνα (έχει το δικαίωμα να το κάνει βάσει συμφωνίας ο νέος πρόεδρος των Καταλανών), δήλωσε:

"Σέβομαι όλους τους υποψήφιους. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως η Μπάρτσα είναι το όνειρό μου και αν με θέλουν και τους θέλω, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε".

Σημειώνεται πως ο Αρντά Τουράν αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο "Camp Nou" την Παρασκευή (10/7) όταν και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ισπανίας και πρωταθλητές Ευρώπης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ