ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Τρελά" λεφτά για Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

"Τρελά" λεφτά για Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει να προσθέσει τον Ντι Μαρία δίπλα σε Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες για να δημιουργήσει μία αχτύπητη επιθετική τετράδα. Διαβάστε τα χρήματα που σκέφτεται να προσφέρει σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και... Ρεάλ Μαδρίτης.

Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή του στο Μάντσεστερ ο Άνχελ Ντι Μαρία ενδέχεται να επιστρέψει στην Ισπανία αλλά αυτή τη φορά όχι για τη Ρεάλ Μαδρίτης της οποίας φόρεσε τη φανέλα από το 2010 μέχρι το 2014 αλλά για την "αιώνια αντίπαλό της"...

Η καταλανική "Sport" είχε αποκαλύψει την Τετάρτη την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να κάνει το "μεγάλο χτύπημα" φέρνοντας στο "Camp Nou" τον συμπατριώτη του Μέσι και συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής ενώ την Πέμπτη προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει το ποσό που εξετάζει σοβαρά να δώσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης για τον Ντι Μαρία, το οποίο θα ανέρχεται συνολικά σε 85 εκ.ευρώ. Και αυτό γιατί πέρα από τα 75 εκ.ευρώ που θα χρειαστεί για να "πείσει" τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αποδεσμεύσει χρειάζονται και άλλα 10 εκ.ευρώ για να πάνε στη Ρεάλ η οποία είχε βάλει ρήτρα όταν τον πούλησε στη Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που υπέγραφε κάποια στιγμή στη "Μπάρτσα".

Δείτε το δημοσίευμα της καταλανικής "Sport":

"Τρελά" λεφτά για Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Διαβάστε όλα τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ