ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τρεις για τον επόμενο δεξιό μπακ της Μπαρτσελόνα

Τρεις για τον επόμενο δεξιό μπακ της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για δεξιό μπακ το Γενάρη με τους Έκτορ Μπεγιερίν, Ζοάο Κανσέλο και Ντάριο Σρνα να είναι σε πρώτο πλάνο σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Ο Αλέις Βιδάλ θα αποχωρήσει από τον Μπαρτσελόνα την επόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς δεν απήλαυσε ποτέ της εμπιστοσύνης του Λουίς Ενρίκε και οι "μπλαουγκράνα" θα κινηθούν σίγουρα για δεξί μπακ τον Ιανουάριο.

Το κενό που έχει αφήσει ο Ντάνι Άλβες με την αποχώρησή του για τη Γιουβέντους δεν έχει αναπληρωθεί κι αυτό επιβάλλει προσεγμένες κινήσεις από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο 34χρονος Κροάτης, Ντάριο Σρνα, προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Το προσπάθησε και το καλοκαίρι, αλλά ανεπιτυχώς.

Είναι η πιο "σίγουρη" λύση για τη Μπαρτσελόνα, καθώς υπερτερεί των υπόλοιπων λύσεων στον τομέα της εμπειρίας. Στο κάδρο υπάρχει και ο 22χρονος Πορτογάλος, Ζοάο Κανσέλο. Ο Ίβηρας ανήκει στη Βαλένθια, αλλά παρακολουθείται εδώ και δύο χρόνια από τα μεταγραφικά "ραντάρ" της "Μπάρτσα".

Η τρίτη και πιο δύσκολη περίπτωση ακούει στο όνομα του 21χρονου Καταλανού μπακ της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγιερίν. Γέννημα θρέμμα της "Μασία", η επιστροφή του στη Βαρκελώνη θα βόλευε και τον ίδιο και την Μπαρτσελόνα. Μόνο που οι "gunners" αποτελούν προς το παρόν ανυπέρβλητο εμπόδιο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ