ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τουρκική εταιρία δίνει 60.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα

Τουρκική εταιρία δίνει 60.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η συνεργασία της Μπαρτσελόνα με την τουρκική εταιρία "Beko" επεκτάθηκε με αστρονομικές απολαβές προς τους Καταλανούς για χορηγία στην... προπονητική φανέλα και τη Μασία.

Ο τουρκικός όμιλος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών "Beko" ανανέωσε ένα μέρος της πολύπλευρης συμφωνίας της με την Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η τουρκική εταιρία θα εξακολουθήσει να διαφημίζεται στις εμφανίσεις των "μπλαουγκράνα" για ένα ποσό που φτάνει τα 57.000.000 ευρώ συνολικά για τρία χρόνια, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo".

Το λογότυπο της "Beko" βρίσκεται στο μανίκι της αγωνιστικής φανέλας των πρωτοπόρων της Primera Division, ενώ είναι ακόμα μεγαλύτερο στην πλάτη των προπονητικών εμφανίσεων της ομάδας. Επιπροσθέτως, η εταιρία έχει παρουσία και στις διαφημιστικές πινακίδες της "Μασία", της ακαδημίας του συλλόγου.

Η αρχική συμφωνία είχε συναφθεί το 2014 και έληγε στο τέλος της σεζόν. Η "Beko" αποτελεί τον τρίτο μεγαλύτερο χορηγό της Μπαρτσελόνα, μετά από τη "Nike" που προμηθεύει αθλητικό υλικό και τη "Rakuten" που αποτελεί τον βασικό χορηγό φανέλας, η οποία καταβάλει 55.000.000 ευρώ ετησίως γι' αυτό το προνόμιο.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ