ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τουρκική εταιρία δίνει 60.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα

Τουρκική εταιρία δίνει 60.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα

Η συνεργασία της Μπαρτσελόνα με την τουρκική εταιρία "Beko" επεκτάθηκε με αστρονομικές απολαβές προς τους Καταλανούς για χορηγία στην... προπονητική φανέλα και τη Μασία.

Ο τουρκικός όμιλος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών "Beko" ανανέωσε ένα μέρος της πολύπλευρης συμφωνίας της με την Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η τουρκική εταιρία θα εξακολουθήσει να διαφημίζεται στις εμφανίσεις των "μπλαουγκράνα" για ένα ποσό που φτάνει τα 57.000.000 ευρώ συνολικά για τρία χρόνια, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo".

Το λογότυπο της "Beko" βρίσκεται στο μανίκι της αγωνιστικής φανέλας των πρωτοπόρων της Primera Division, ενώ είναι ακόμα μεγαλύτερο στην πλάτη των προπονητικών εμφανίσεων της ομάδας. Επιπροσθέτως, η εταιρία έχει παρουσία και στις διαφημιστικές πινακίδες της "Μασία", της ακαδημίας του συλλόγου.

Η αρχική συμφωνία είχε συναφθεί το 2014 και έληγε στο τέλος της σεζόν. Η "Beko" αποτελεί τον τρίτο μεγαλύτερο χορηγό της Μπαρτσελόνα, μετά από τη "Nike" που προμηθεύει αθλητικό υλικό και τη "Rakuten" που αποτελεί τον βασικό χορηγό φανέλας, η οποία καταβάλει 55.000.000 ευρώ ετησίως γι' αυτό το προνόμιο.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Όταν έγινα τσακωτός από ματάκηδες (δύο φορές μάλιστα)

Τι συμβαίνει όταν σου τυχαίνει το 'μη σου τύχει'. Μια αληθινή ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24