ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τόσα δίνει η Μπαρτσελόνα για Εζίλ

Arsenal's Mesut Ozil celebrates scoring his side's second goal against Everton during the English Premier League soccer match against Arsenal at the Goodison Park, Liverpool, England, Sunday Oct. 22, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Arsenal's Mesut Ozil celebrates scoring his side's second goal against Everton during the English Premier League soccer match against Arsenal at the Goodison Park, Liverpool, England, Sunday Oct. 22, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα είναι διαθέσιμη να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του Γερμανού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, ύστερα απ' την απώλεια του Νεϊμάρ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τον τραυματισμό του Ουσμάν Ντεμπελέ, είναι βέβαιο πως θα κινηθούν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τον Ιανουάριο. Διακαής πόθος των "μπλαουγκράνα" είναι ο Φιλίπε Κοουτίνιο. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες αποκτά αρκετούς υποστηρικτές και ο Μεσούτ Εζίλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πληροί τις προδιαγραφές που έχουν θέσει οι διοικούντες την ομάδα, ενώ είναι πολύ πιο φθηνός σε σχέση με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ. Το συμβόλαιο του Εζίλ με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο ίδιος δεν προτίθεται να το ανανεώσει, με συνέπεια η Μπαρτσελόνα να είναι διαθέσιμη να προσφέρει έως και 20.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει "δικό" της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα πολύ θετικό στοιχείο σε μία πιθανή μεταγραφή του 29χρονου μεσοεπιθετικού είναι το γεγονός πως έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, αφού αγωνίζεται στο Europa League με τους "κανονιέρηδες". Αντίθετα, ο Κοουτίνιο δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς έχει αγωνιστεί ήδη με τη Λίβερπουλ. Επίσης, η εμπειρία του Εζίλ απ' το ισπανικό πρωτάθλημα, λόγω του μαδριλένικου παρελθόντος, μπορεί να αποτελέσει ένα έξτρα συν προκειμένου οι Καταλανοί να κινηθούν για την απόκτησή του.

Τη φετινή σεζόν ο Εζίλ έχει σημειώσει ένα γκολ και έχει μοιράσει τρεις ασίστ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Τόσα δίνει η Μπαρτσελόνα για Εζίλ

Photo Credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ