ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το unfair του Λουίς Ενρίκε απέναντι σε δημοσιογράφο

Το unfair του Λουίς Ενρίκε απέναντι σε δημοσιογράφο

Η ήττα από τη Βαλένθια έφερε νεύρα στην Μπαρτσελόνα. Διαβάστε για την κίνηση ασέβειας του Λουίς Ενρίκε απέναντι σε Ισπανό δημοσιογράφο την ώρα της συνέντευξης Τύπου (VIDEO).

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε ήττα-σοκ το βράδυ της Κυριακής από τη Βαλένθια (1-2) που έφερε συγκάτοικό της στην κορυφή της La Liga την Ατλέτικο Μαδρίτης (στο -1 η Ρεάλ) και το αποτέλεσμα αυτό έκανε τον Λουίς Ενρίκε να χάσει την ψυχραιμία του.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου όταν ο Victor Malo, δημοσιογράφος της "Diario Goal", απηύθυνε ερώτηση στον Αστουριανό τεχνικό για το αν θεωρει πως η φυσική κατάσταση της ομάδας έχει παίξει ρόλο στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Το unfair του Λουίς Ενρίκε απέναντι σε δημοσιογράφο

Ο Λουίς Ενρίκε ρώτησε τοτε "ποιό είναι το επώνυμό σου;" και όταν ο δημοσιογράφος του απάντησε "Malo", ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" σχολίασε: "Σωστά, επόμενη ερώτηση".

Στα ισπανικά "Malo" σημαίνει "Κακός" και είναι προφανές πως μείωσε τον δημοσιογράφο με αυτό το σχόλιο, με το οποίο θέλησε να απαντήσει στα περί "φυσικής κατάστασης" της ομάδας του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ