ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το τρολάρισμα του Ντάνι Άλβες στον Πελέ

Το τρολάρισμα του Ντάνι Άλβες στον Πελέ

"Μεθυσμένος" από την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου (Cope del Rey), ο Ντάνι Άλβες δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον "βασιλιά του ποδοσφαίρου" και συμπατριώτη του, Πελέ. (video)

Πολυνίκης, πλέον, στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο ξεπερνώντας σε κατάκτηση τίτλων - είτε σε εθνικό είτε σε συλλογικό επίπεδο - τον συμπατριώτη του, Πελέ, ο Ντάνι Άλβες μετά την κατάκτηση του Copa del Rey, την Κυριακή το βράδυ με αντίπαλο τη Σεβίλλη, δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον "βασιλιά του ποδοσφαίρου".

"Πελέ είσαι ο βασιλιάς, αλλά έχω περισσότερους τίτλους από εσένα. Αλλά μείνε ήρεμος, δεν τρέχει τίποτα. Εάν θέλεις μπορείς να με κριτικάρεις, αλλά είμαι χαρούμενος. Λένε ότι στο ποδόσφαιρο η ιστορία μετρά και μετρά, εμένα τίποτα άλλο δεν με απασχολεί εκτός του ποδοσφαίρου", υποστήριξε στο βίντεο που δημοσίευσε μέσω Instagram ο Ντάνι Άλβες.

Για την ιστορία με την κατάκτηση του Copa del Rey, ο Ντάνι Άλβες έφθασε τους 32 τίτλους, έναντι 30 του Πελέ, ο οποίος διεκδικεί άλλους επτά οι οποίοι - ωστόσο - δεν αναγνωρίζονται από τη FIFA.

Brincadeira viu galera, prometi para uns amigos que ia fazer isso, não fiquem chateados kkkkk. Tá tranquilo, tá favorável

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) στις

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ