ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το σχέδιο του προέδρου Πικέ για την Μπαρτσελόνα του

Gerard Pique during the match corresponding to the Joan Gamper Trophy, played at the Camp Nou stadiium, on august 10, 2016.   (Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)
Gerard Pique during the match corresponding to the Joan Gamper Trophy, played at the Camp Nou stadiium, on august 10, 2016. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images) NURPHOTO VIA GETTY IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "TV3", δίνοντας το σύνθημα για τη νέα εποχή της Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο μπροστάρη και παίκτες σύμβολα σε θέσεις "κλειδιά".

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ζεράρ Πικέ στον τηλεοπτική σταθμό "TV3" και την εκπομπή "Fora de Serie" του Καταλανού δημοσιογράφου, Τζόρντι Μπαστέ. Ο 29χρονος στόπερ της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την επιθυμία του να καθίσει στον προεδρικό θώκο των "μπλαουγκράνα" όταν τελειώσει την σπουδαία καριέρα του.

"Ναι, είναι αλήθεια, θέλω να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Είναι το βήμα που θα μου άρεσε να κάνω όταν σταματήσω. Δεν με βλέπω ως προπονητή, δεν νομίζω ότι θα το απολάμβανα τόσο. Ως πρόεδρος, θα μπορούσα να κάνω πολύ καλά πράγματα για αυτόν τον σύλλογο γιατί αυτός είναι το πάθος μου. Η καριέρα ως ποδοσφαιριστή τελειώνει και το βήμα που θα μου άρεσε να κάνω θα ήταν να γίνω πρόεδρος της Μπαρτσελόνα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη του Πικέ μόνο τυχαία δεν είναι, αφού έρχεται να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του Τσάβι Ερνάντεθ. Ο πρώην άσος της "Μπάρτσα" είχε αποκαλύψει στα ισπανικά ΜΜΕ πως δεν θα ήταν αρνητικός να γίνει προπονητής της ομάδας σε περίπτωση που ο Πικέ αναλάβει τα -διοικητικά- ηνία της συλλόγου.

Άλλωστε, η Καταλανική εφημερίδα "Sport" το έχει πάει, εδώ και καιρό, ένα βήμα... παρακάτω, καθώς έχει παρουσιάσει αναλυτικά το μελλοντικό οργανόγραμμα των "μπλαουγκράνα". Πέρα απ' τους δύο προαναφερθέντες, θέσεις "κλειδιά" θα αναλάβουν κι οι Κάρλες Πουγιόλ και Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο πρώτος θα γίνει αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ενώ ο δεύτερος θα βρεθεί στο πλευρό του Τσάβι, ως άμεσος συνεργάτης του.

Το σχέδιο του προέδρου Πικέ για την Μπαρτσελόνα του

Από εκεί και πέρα, ο Καταλανός άσος μίλησε για την συνύπαρξή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλέκοντας το εγκώμιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ: "Είχα πολύ καλή σχέση μαζί του, ήταν ένας εκ των τριών-τεσσάρων με τους οποίους τα πήγαινα καλύτερα. Πάντα ήταν έτσι. Από τότε που τον γνωρίζω είναι γεννημένος νικητής, μια μηχανή και το σώμα του γίνεται όλο και καλύτερο. Είναι φιλόδοξος όσο κανείς, ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου".

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πικέ: "Δεν είπα ποτέ ότι είμαι υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας"
Πικέ: "Έτσι "έριξα" τη Σακίρα"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ