ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το Sport24.gr στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕΣΙ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕΣΙ ICON

Έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης (31/10, 21:45) είναι η Μπαρτσελόνα, που προπονήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της. Τα πλάνα του Βαλβέρδε. (video)

Με την προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (30/10) στο "Γ. Καραϊσκάκης", η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (31/10, 21:45) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Καταλανοί έφτασαν στην χώρα μας έχοντας το +8 στην La Liga από την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τον αέρα του "3 στα 3" στο Group D της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την αυτοπεποίθηση και την καλή ψυχολογία να είναι στοιχεία ευδιάκριτα σε κάθε τους κίνηση.

Ενδεχομένως ο μοναδικός που αντιλαμβάνεται πλήρως τα δεδομένα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, πράγμα φυσιολογικό καθώς έχει ζήσει από πρώτο χέρι την ατμόσφαιρα στο Φάληρο σε σπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Txingurri περιμένει (με ανυπομονησία είναι η αλήθεια) να συναντήσει ξανά τους φίλους του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", γνωρίζοντας πάντως ότι θα στηρίξουν με θέρμη την προσπάθεια της ομάδας τους για ένα καλό αποτέλεσμα ενάντια στη δική του.

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "μπλαουγκράνα" με νίκη εξασφαλίζουν ουσιαστικά την πρόκριση τους στην επόμενη φάση και παράλληλα κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΟΥΑΡΕΖ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΟΥΑΡΕΖ ICON

Ωστόσο ο Βαλβέρδε έχει φροντίσει να προειδοποιήσει άπαντες ότι παρά τα προβλήματα των Πειραιωτών και τη δεδομένη διαφορά της δυναμικής των συνόλων, θα χρειαστεί σοβαρή προσπάθεια από τους παίκτες του για να τα καταφέρουν.

Η Μπαρτσελόνα ήρθε χωρίς τους Πικέ (τιμωρημένος) και Ινιέστα (τραυματίας) στην Ελλάδα αλλά με τους Μαστσεράνο, Βερμάλεν. Ο Αργεντίνος μάλιστα αναμένεται να πάρει και θέση στο βασικό σχήμα, ως κεντρικός αμυντικός στο πλάι του Ουμτιτί.

Οι υπόλοιποι εννέα πιθανότατα θα είναι οι Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες (ή Ράκιτιτς), Μέσι, Σουάρες και Ντεουλοφέου.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΕΣΙ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΕΣΙ ICON

Οι Καταλανοί θα είναι αυτοί που θα... εγκαινιάσουν τα αναβαθμισμένα αποδυτήρια φιλοξενούμενων στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μια σκέψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού που υπήρχε εδώ και αρκετό διάστημα και η οποία υλοποιήθηκε με αφορμή και την επίσκεψη της Μπαρτσελόνα στο Φαληρικό γήπεδο.

Πλέον οι φιλοξενούμενοι θα απολαμβάνουν κάποιες από τις ανέσεις που έχουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια τους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

* Το φαινόμενο της... μεταπώλησης εισιτηρίων της αυριανής αναμέτρησης (31/10, 21:45) σε υψηλότερες τιμές παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, που τόνιζαν ότι καλό είναι να ξέρει ο κόσμος ότι πρόκειται για μια παράνομη πράξη. Πέραν απ΄τον προφανή λόγο και γιατί τα εισιτήρια είναι ονομαστικά με τα στοιχεία του κατόχου και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βαλβέρδε: "Ευτυχώς που θα είμαι στον πάγκο και δεν θα παίζω"
Το ελληνικό "ευχαριστώ" του Βαλβέρδε στους δημοσιογράφους
Η πρώτη φωτογραφία του Μέσι απ' την Ελλάδα
Το επιτραπέζιο που έπαιζαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην πτήση για Αθήνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ