ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το "Plan B" της Μπαρτσελόνα αν χαθεί ο Βεράτι

Το "Plan B" της Μπαρτσελόνα αν χαθεί ο Βεράτι

Η μεταγραφή του Μάρκο Βεράτι δυσκολεύει σημαντικά, με συνέπεια οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που "ναυαγήσει" οριστικά η περίπτωση του Ιταλού μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μάρκο Βεράτι αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα και 80.000.000 ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ιταλού μέσου, καθώς τον θεωρούν ιδανικό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Παρ' όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαΐφι δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει ένα απ' τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας του, παρά την πίεση που του ασκείται τόσο απ' την πλευρά του παίκτη όσο και απ' τους "μπλαουγκράνα". Με την περίπτωση του 23χρονου χαφ να δυσκολεύει, οι άνθρωποι της "Μπάρτσα" στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Marca", πρώτος στόχος σε περίπτωση που "ναυαγήσει" οριστικά του Βεράτι, είναι ο Παουλίνιο, ο οποίος αγωνίζεται στην Κίνα με τη φανέλα της Guangzhou Evergrande. Βέβαια, ούτε η περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου είναι εύκολη, αφού, προς το παρόν, ο κινεζικός σύλλογος δεν συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Από εκεί και πέρα, στον Ερνέστο Βαλβέρδε αρέσει κι ο μέσος της Νις, Ζαν-Μισέλ Σερί, τον οποίο έχει στα ραντάρ της και η Ρόμα, μέσω του Αθλητικού Διευθυντή της, Μόντσι. Επίσης, οι Καταλανοί δεν θα έλεγαν "όχι" σε μία κίνηση για τον Άντερ Ερέρα, ο οποίος ναι μεν είναι βασικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μία πιθανή μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Τέλος, στη μεταγραφική λίστα της "Μπάρτσα" βρίσκεται κι ένας πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Οριόλ Ρομέου, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τη Σαουθάμπτον και κοστολογείται στα 25.00.000 ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ