ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το πανό που θα αναρτήσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στο ματς με τον Ολυμπιακό

Barcelona fans wave flags at the end of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. Barcelona won the cup final 3-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona fans wave flags at the end of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. Barcelona won the cup final 3-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Μπαρτσελόνα αποκάλυψε, μέσα απ' τα social media, το πανό που θα αναρτήσει πριν απ' την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του Champions League, με αφορμή και το δημοψήφισμα στην Καταλονία.

Το βράδυ της Τετάρτης (18/10, 21:45) η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στην... σκιά του καταλανικού δημοψηφίσματος.

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί με κόσμο στο "Καμπ Νόου", ύστερα απ' το δημοψήφισμα, αφού ο αγώνας με την Λας Πάλμας για τη La Liga πραγματοποιήθηκε δίχως την παρουσία φιλάθλων για λόγους ασφαλείας.

Περίπου 24 ώρες πριν απ' το ματς με τους "ερυθρολεύκους", οι "μπλαουγκράνα" αποκάλυψαν το πανό που θα αναρτήσουν (με απόφαση της διοίκησης) πριν απ' την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό και το οποίο θα έχει διάσταση 45x46 μέτρα.

"Διάλογος, σεβασμός, αθλητισμός", θα αναφέρει το μήνυμα της "Μπάρτσα", το οποίο, όπως είναι λογικό, έχει και πολιτικές προεκτάσεις.

Δείτε τη PHOTO:

Το πανό που θα αναρτήσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στο ματς με τον Ολυμπιακό
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ