ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το μισό... Μάντσεστερ προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα

Το μισό... Μάντσεστερ προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα

Η καταλανική "Sport" υποστηρίζει ότι τρεις παίκτες της Μ. Γιουνάιτεντ και ένας της Σίτι έχουν προταθεί στη Μπαρτσελόνα ενόψει καλοκαιριού. Ποιες οι πιθανότητες απόκτησής τους.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και η Μπαρτσελόνα να είναι μέσα και στους δύο μεγάλους στόχους της με αρκετά καλές πιθανότητες επίτευξής τους (Champions League, La Liga) παρόλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Μία απλή απόδειξη είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Sport, μίας εκ των δύο μεγάλων αθλητικών εφημερίδων της Καταλωνίας, η οποία αναφέρει τέσσερα πρωτοκλασάτα ονόματα παικτών που αγωνίζονται στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και τα οποία φέρεται να έχουν προταθεί από μάνατζερ στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Πρόκειται για τους Γουέιν Ρούνεϊ, Άντερ Ερέρα, Χουάν Μάτα από πλευράς Γιουνάιτεντ και Νταβίδ Σίλβα από πλευράς Σίτι, με την εφημερίδα να έχει μεν το θέμα αλλά να τονίζει πως μόνο εύκολο δεν είναι να ντυθεί κάποιος από αυτούς στα χρώματα των "μπλαουγκράνα".

Το μισό... Μάντσεστερ προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ρούνεϊ για τον οποίο αναφέρει πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ κάνει λόγο για τα λίγα παραπανίσια κιλά του που επηρεάζουν τη φυσική του κατάσταση

Για τον Μάτα υπογραμμίζει την επιθυμία του να επιστρέψει στη La Liga (η Τσέλσι τον είχε πάρει πριν μερικά χρόνια από τη Βαλένθια), όμως εκτιμάει πως παρότι ο ίδιος θα λάτρευε να πάει στη Μπαρτσελόνα, οι Καταλανοί δεν είναι "ζεστοί" να τον αποκτήσουν.

Το μισό... Μάντσεστερ προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα

Ο Ερέρα φαντάζει σαφώς πιο ελκυστική περίπτωση αλλά εδώ θα χρειαστεί να βρεθεί η χρυσή τομή καθώς η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κατέβει κάτω από τα 30.

Τέλος υπάρχει και ο "μάγος με το αριστερό πόδι", Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος μπορεί με μία πρόταση πάνω από 30 εκατομμύρια να προσγειωθεί στο "Camp Nou" αν αναλογιστεί κανείς πως αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται να είναι καλοκαίρι... αλλαγών στην ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ