ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το μήνυμα του Μέσι για τους πρόσφυγες

Το μήνυμα του Μέσι για τους πρόσφυγες
Μέσι

"Αδιανόητη" χαρακτήρισε την κατάσταση με τους πρόσφυγες στην Ευρώπη ο Λιονέλ Μέσι. Δείτε το μήνυμα του Αργεντίνου σταρ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Το θέμα των προσφύγων στην Ευρώπη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, αποτελώντας ένα εξόχως σημαντικό πολιτικό, μα κυρίως ανθρωπιστικό πρόβλημα.

Ο Λιονέλ Μέσι τοποθετήθηκε επί του θέματος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο facebook, εκφράζοντας την δική του αγωνία για το ζήτημα, ενώ χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ευρώπη "αδιανόητη".

"Αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητα στον 21ο αιώνα. Αφουγκραζόμαστε με ανησυχία την κατάσταση των χιλιάδων προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη καθημερινά εξαιτίας του πολέμου.

Ενώνουμε τη φωνή μας καλώντας την διεθνή κοινότητα να βρει μια γρήγορη λύση σε αυτή την τραγωδία", έγραψε ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα και στην δημοσίευση του παραθέτει ένα link με το ίδρυμα που φέρει το όνομα του.

Este tipo de cosas deberían ser inconcebibles en pleno siglo XXI. This kind of thing should be unthinkable in the 21st Century.- LIO

Posted by Leo Messi on vendredi 4 septembre 2015
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ