ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το μεγάλο δίλημμα της Μπαρτσελόνα ενόψει καλοκαιριού

Barcelona coach Ernesto Valverde sits on the bench during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona coach Ernesto Valverde sits on the bench during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως αποκαλύπτει σημερινό (27/03) δημοσίευμα της "Mundo Deportivo".

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στα τέλη Μαρτίου, αλλά οι κινήσεις της Μπαρτσελόνα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης στην Ισπανία λόγω και της διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πρώτος στόχος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έχει αποφασίσει πως είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ενώ έχει ήδη αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος μέσος, Αρτούρ απ' την Γκρέμιο.

Από εκεί και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν απ' τις προθέσεις του Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Γάλλος στόπερ έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ζεράρ Πικέ, αλλά οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του είναι πιθανό να τον οδηγήσουν μακριά απ' το "Καμπ Νόου", αφού η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να τις καλύψει, ενώ στη... γωνία περιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι διοικούντες την "Μπάρτσα", όπως αποκαλύπτει σημερινό (27/03) δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Ουμτιτί παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης, πρέπει να αποφασίσουν αν θα πορευτούν με τον Γάλλο συν τους Πικέ, Βερμάλεν και Μίνα για το κέντρο της άμυνας ή αν θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ.

Αν τελικά αποφασίσουν να προχωρήσουν σε μεταγραφή, τότε μεταξύ των βασικών υποψηφίων είναι οι Ματάις ντε Λιχτ του Άγιαξ, Ουνάι Νούνιεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση να δοθεί ευκαιρία στον νεαρό αμυντικό της δεύτερης ομάδας, Χόρχε Κουένκα που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι λόγοι που η Μπαρτσελόνα λέει "ναι" στην απόκτηση του Γκριεζμάν
Στον "αέρα" το μέλλον του Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα
Επανέρχεται για Ραμπιό η Μπαρτσελόνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ