ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το εντυπωσιακό κορεό που ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα

Barcelona fans wave Estelada independence flags during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday April 5, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona fans wave Estelada independence flags during a Champions League quarter-final, first leg soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday April 5, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι 90.000 φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Γιουβέντους, ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό "μωσαϊκό".

Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα θα κατακλύσουν για ακόμα μία φορά το "Καμπ Νόου" σε ένα σημαντικό παιχνίδι, στη ρεβάνς απέναντι στη Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League, και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους παίκτες της ομάδας τους με τον δικό τους τρόπο.

Οι "μπλαουγκράνα" παρουσίασαν στον λογαριασμό τους στο instagram το "μωσαϊκό" που θα κάνει την εμφάνισή του στις κερκίδες του γηπέδου. Το γήπεδο θα "ντυθεί" στα χρώματα των Καταλανών, ενώ θα προβάλλουν τα μηνύματα "Μπάρτσα" και "κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος", λίγο πριν από τη σέντρα της ρεβάνς του 3-0 στο Τορίνο.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ