ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το ελληνικό tweet της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα αποθέωσε τον Μέσι ανεβάζοντας φωτογραφία του με το όνομα του Αργεντινού στο πίσω μέρος της φανέλας να είναι γραμμένο στα ελληνικά!

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το 100ου τέρμα σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απέναντι στον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι οι άνθρωποι των Καταλανών ήταν απόλυτα έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο, αν αναλογιστούμε την ταχύτητα τους.

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του αγώνα που ολοκληρώθηκε με τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-1 επί των ερυθρολεύκων ανέβασαν μία φωτογραφία με ελληνικό άρωμα.

Συγκεκριμένα, ανέβασαν μία φωτογραφία του Μέσι με το όνομα του Αργεντινού στο πίσω μέρος της φανέλας του να είναι γραμμένο στα ελληνικά! Η εικόνα συνοδευόταν με το μήνυμα "Σε όποια γλώσσα σας αρέσει, αλλά υπάρχει ένας μόνο σαν αυτόν, Λίο Μέσι".

Το ελληνικό tweet της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ