ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το δις εξαμαρτείν του Σουάρες

Το δις εξαμαρτείν του Σουάρες

Μπορεί ο Λουίς Σουάρες να θεωρείται "κακό παιδί" ως προς τη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν μόλις η πρώτη αποβολή του με την Μπαρτσελόνα και δεύτερη συνολικά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στον τελικό του Copa del Rey, αλλά εκεί δεν θα είναι ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός αποβλήθηκε στο δεύτερο ημιτελικό με την Ατλέτικο, την Τρίτη το βράδυ στο "Camp Nou", αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Χιλ Μανθάνο στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης και την αποβολή του Σουάρες (12:44):

Μπορεί ο Ουρουγουανός κατά καιρούς να προκαλεί με τη συμπεριφορά του, να θεωρείται "κακό παιδί", αλλά αυτή ήταν μόλις η πρώτη του αποβολή με τους "μπλαουγκράνα" όπως διαπιστώνει η "Marca".

Η δεύτερη στη συλλογική του καριέρα, καθώς η πρώτη ήταν την 31η Ιουλίου του 2010 στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Τβέντε, στο Άμστερνταμ, για το ολλανδικό Super Cup (η πρώτη κίτρινη κάρτα στο 10', η δεύτερη κι αποβολή στο 43').

Δηλαδή, σε σύνολο 545 συμμετοχών σε αναμετρήσεις στην Ευρώπη (Χρόνινχεν, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα), έχει αποβληθεί μόλις δύο φορές.

Το δις εξαμαρτείν του Σουάρες

Με την εθνική Ουρουγουάης είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με αυτή της Γκάνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Βέβαια, ο Σουάρες έχει πέσει σε παραπτώματα στο παρελθόν (δάγκωμα σε Κιελίνι, Ιβάνοβιτς, Μπακάλ, περίπτωση ρατσιστικής επίθεσης σε Εβρά, ή μπουνιά σε Χάρα), τιμωρήθηκε, αλλά εκ των υστέρων όχι δηλαδή με αποβολή κατά το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον τελικό η Μπαρτσελόνα
Επίθεση Σουάρες κατά του διαιτητή
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ