ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το "Camp Nou" είπε το δικό του αντίο στον Γιόχαν Κρόιφ

Το "Camp Nou" είπε το δικό του αντίο στον Γιόχαν Κρόιφ

Πριν την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, το "Camp Nou" αποχαιρέτησε τον Γιόχαν Κρόιφ μέσα σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, δάκρυα, ένα φοβερό κορεό και βίντεο για τον "Ιπτάμενο Ολλανδό".

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Ρεάλ Μαδρίτης στο σούπερ ντέρμπι της Primera Division, παιχνίδι που συνέπεσε με το τελευταίο αντίο του "Camp Nou" στον μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ.

Στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ο "Ιπτάμενος Ολλανδός" εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, με πολλούς από τους φίλους της Μπαρτσελόνα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Και οι οκτώ εν ζωή πρόεδροι της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στο γήπεδο για να τιμήσουν την μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ, ενώ οι "μπλαουγκράνα" ετοίμασαν ένα καταπληκτικό βίντεο με στιγμές του σπουδαίου Ολλανδού σε όλη του την πορεία στο σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε από σχεδόν όλα τα πόστα.

Στο γήπεδο φυσικά έδωσε το παρών και ο γιος του Γιόχαν Κρόιφ, Ζόρντι, την στιγμή που το κορεό στις εξέδρες του "Camp Nou" ήταν άκρως εντυπωσιακό. Στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του "Ιπτάμενου Ολλανδού".

















TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ