ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το απίθανο τρολάρισμα του Νεϊμάρ στον Ραμπιό!

Το απίθανο τρολάρισμα του Νεϊμάρ στον Ραμπιό!

Χωρίς έλεος τρόλαρε ο Νεϊμάρ τον Αντριέν Ραμπιό μετά την επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα. Τι ανέβασε στο Instagram για τον Γάλλο μέσο της Παρί.

Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν (6-1) και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Μπορεί να κέντρισε το ενδιαφέρον με τα δύο γκολ που σημείωσε στο 88' και στο 91' και με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, αλλά δεν έμεινε εκεί, μιας και τρόλαρε τους παίκτες των Παριζιάνων με ευρηματικό τρόπο!

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (4-0) ο Αντριέν Ραμπιό είχε ανεβάσει φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παρέα με τον Λοβρίν Κιρζαβά, δείχνοντας τέσσερα δάχτυλα. Ο συμπαίκτης του έδειχνε το σήμα της νίκης, με δύο δάχτυλα φυσικά.

Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να πικάρει τους "μπλαουγκράνα" για τη βαριά ήττα, αλλά η χαρά του κράτησε μόνο για μερικές εβδομάδες.

Έτσι, ο Νεϊμάρ θυμήθηκε τη φωτογραφία του Ραμπιό και θέλησε να τη μοιραστεί ξανά με τα εκατομμύρια των θαυμαστών του. Μάλιστα, από κάτω έγραψε: "4+2=6", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κλείσει το στόμα του Γάλλου μέσου.

Το απίθανο τρολάρισμα του Νεϊμάρ στον Ραμπιό!

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ