ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το αντίο των παικτών της Μπαρτσελόνα στον Λουίς Ενρίκε

Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates with Lionel Messi at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates with Lionel Messi at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won the match 6-1 (6-5 on aggregate). (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησαν από τους λογαριασμούς τους στα social media τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα".

Ο Λουίς Ενρίκε δεν είναι πλέον προπονητής της Μπαρτσελόνα, ενώ εκκρεμεί και η επισημοποίηση της αντικατάστασής του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο τελικός του Copa del Rey και η κατάκτησή του ήταν το τελευταίο ματς του Αστουριάνου στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" και οι παίκτες της ομάδας της Βαρκελώνης τον αποχαιρέτησαν από τους λογαριασμούς τους στα social media.

"Σου εύχομαι κάθε τύχη στη νέα σου ομάδα, Λουίς Ενρίκε. Σε ευχαριστώ γι' αυτά τα χρόνια", αναφέρει το post του Λιονέλ Μέσι, η σχέση του οποίου με τον Λουίς Ενρίκε πέρασε από πολλά κύματα.

"Ευχαριστώ, μίστερ! Ειδικά, για όλα αυτά που μου έχεις μάθει. Ευχαριστώ και επιτυχίες για το μέλλον", ανέφερε ο Λουίς Σουάρες, ενώ στο ίδιο "μήκος κύματος" ήταν και η ανάρτηση του Ίβαν Ράκιτιτς: "Ευχαριστώ Μίστερ γι' αυτά τα τρία χρόνια που μοιραστήκαμε. Έμαθα πολλά δίπλα σου. Καλή τύχη στο νέο σου βήμα".

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο δημοσίευσε φωτογραφία του με τον Λουίς Ενρίκε και το μήνυμα: "Πολλά ευχαριστώ για όλα μίστερ και καλή τύχη στις νέες προκλήσεις και τους νέους σου στόχους", ένα λιτό - πλην ουσιαστικό - "ευχαριστώ" ήρθε από τον Τερ Στέγκεν και τον Νεϊμάρ. Ακόμη και ο πιο "νέος", Σαμουέλ Ουμτιτί έσπευσε να αποθεώσει τον τεχνικό, ο οποίος τον επέλεξε στην Μπαρτσελόνα: "Ευχαριστώ για όλα που έχει κάνει στην ομάδα μίστερ και κυρίως γι' αυτά που έχεις κάνει για μένα αυτό χρόνο".













TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ