ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το αινιγματικό μήνυμα του Μέσι

Το αινιγματικό μήνυμα του Μέσι

Μία ημέρα μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και τον κίνδυνο να μπει στη φύλακη ακόμα και 22 μήνες, ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε ένα άκρως αινιγματικό σχόλιο μέσω των social media. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Πέμπτη δεν ήταν καθόλου ευχάριστη ημέρα για τον Λιονέλ Μέσι καθώς όπως αποκάλυψαν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μέσι όχι μόνο δεν απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή από το 2007 μέχρι το 2009 αλλά θα περάσει κανονικά από δίκη και αν κριθεί ένοχος ενδέχεται να μπει στη φύλακη μέχρι και 22 μήνες κατόπιν πρότασης του Εισαγγελέα.

Μία ημέρα αργότερα ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποιός αναρρώνει από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα, ανέβασε μία φωτογραφία του στο Ιnstagram όπου φοράει ένα μπλουζάκι με τη λέξη "Paris", με το σχόλιό του να είναι το εξής: "Y así estoy yo H........." ("Και έτσι ακριβώς αισθάνομαι H.........).

Όπως ήταν λογικό άρχισαν να γίνονται διάφορες εικασίες για το τι αντιπροσωπεύει το γράμμα "H". Οι περισσότεροι υπέθεσαν πως το γράμμα ήταν για τη λέξη "Hacienda" (η εφορία στα ισπανικά) ενώ άλλοι θεωρούν πως από πίσω κρύβεται η βρισιά "Hostia".

Το αινιγματικό μήνυμα του Μέσι

Υπάρχει βέβαια και το αισιόδοξο μήνυμα όπως το "βλέπει" η καταλανική εφημερίδα "Sport", η οποία υποστηρίζει πως το "H" είναι για το "Hoy" ("Σήμερα") και θέλει να δείξει πως η αποθεραπεία του βρίσκεται σε καλό δρόμο...

Υπενθυμίζεται πως ο στόχος του 28χρονου άσου είναι να προλάβει το "Clasico" κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Νοεμβρίου στο "Santiago Bernabeu".

Y así estoy yo H.........

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ