ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τις πταίει για την κακή αμυντική λειτουργία της Μπαρτσελόνα;

Τις πταίει για την κακή αμυντική λειτουργία της Μπαρτσελόνα;

Η Μπαρτσελόνα έχει δεχτεί 16 γκολ στα 9 τελευταία παιχνίδια και όλοι ψάχνουν το φταίχτη. Φταίει η αμυντική λειτουργία των "μπλαουγκράνα" ή ο κύριος υπεύθυνος είναι ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν;

Η καταλανική Mundo Deportivo αναλύει ένα προς ένα τα γκολ που έχει δεχθεί η Μπαρτσελόνα στους αγώνες που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις και αποδίδει ευθύνες για κάθε ένα από αυτά.

Οι περισσότεροι ρίχνουν το φταίξιμο στον Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν καθώς έχει κάνει λάθη που έχουν στοιχίσει στην ομάδα του αλλά η αλήθεια είναι πως η άμυνα τον αφήνει έρμαιο των ορέξεων των αντίπαλων επιθετικών.

-European Super Cup: Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη 5-4

1-0, γκολ Μπανέγα: λάθος του τερματοφύλακα

Απευθείας φάουλ του χαφ της Σεβίλλης. Η μπάλα ερχόταν με μέτρια ταχύτητα προς το τέρμα και όχι πολύ ψηλά αλλά ο τερ Στέγκεν έμεινε "άγαλμα".

4-2, γκολ Ρέγιες: λάθος της άμυνας

Παίκτης της Σεβίλλης έφτασε από το κέντρο στην άμυνα της Μπάρτσα ανενόχλητος, οι αμυντικοί έχασαν την θέση τους, βγήκε η σέντρα και ο Ρέγιες απλά έσπρωξε την μπάλα με το κεφάλι στο τέρμα.

4-3, γκολ Γκαμεϊρό: λάθος της άμυνας

Ο Ματιέ έκανε πέναλτι στον Βιτόλο που "ψάρεψε" τον Γάλλο. Ο τερ Στέγκεν μάντεψε σωστά γωνία αλλά δεν απέτρεψε το γκολ.

4-4, γκολ Κονοπλιάνκα: λάθος της άμυνας

Λάθος υπολογισμός του Μπαρτρά σε πλάγιο, έκανε δώρο την μπάλα στην επίθεση της Σεβίλλης, ο δεξιός εξτρέμ έβγαλε μια πάσα παράλληλη με το τέρμα, δεν έκοψε κανείς και ο Κονοπλιάνκα βρέθηκε προ κενής εστίας.

-Πρώτο παιχνίδι Super Copa de Espana: Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 4-0

1-0, γκολ Σαν Χοσέ: λάθος του τερματοφύλακα

Ο τερ Στέγκεν βγήκε πολύ έξω από το τέρμα του για να διώξει με το κεφάλι. Η μπάλα έφτασε στρωμένη στον Σαν Χοσέ που σούταρε από το κέντρο του γηπέδου σκοράροντας ένα απίστευτο γκολ.

2-0, γκολ Αντούριθ: λάθος της άμυνας

Ο Σέρχι Ρομπέρτο έχασε την μπάλα από τον Μερίνο ο οποίος έβγαλε την σέντρα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα. Ο Αντούριθ νίκησε στον αέρα τον Μαστσεράνο και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

3-0, γκολ Αντούριθ: λάθος της άμυνας

Η άμυνα της Μπάρτσα έκανε στην ίδια φάση τρία τραγικά λάθη. Πρώτα ο Αντριάνο δεν έκοψα μια, φαινομενικά, εύκολη πάσα, που έφτασε στα πόδια του Σουσαέτα. Αυτός έβγαλε μια σέντρα στην καρδιά της άμυνας, ο Ντάνι Άλβες δεν υπολόγισε σωστά και δεν έδιωξε τη μπάλα. Ο Ντε Μάρκος κέρδισε στην κόντρα τον Βερμάελεν, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Αντούριθ που "εκτέλεσε" για τρίτη φόρα τον τερματοφύλακα της Μπάρτσα.

4-0, γκολ Αντούριθ: λάθος της άμυνας

Άλλο ένα πέναλτι αυτή τη φορά από τον Ντάνι Άλβες στον Ετσέιτα. Το εκτέλεσε ο Αντούριθ και έγραψε το τελικό σκορ.

-Primera Division: Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2

1-0, γκολ Τόρες: λάθος της άμυνας

Ο Ματιέ "έπεσε" καθυστερημένα στον Γκριεσμάν, ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Τιάγκο. Ο Πορτογάλος πέταξε μια κάθετη πάσα στον Τόρες, έβαλε στην πλάτη του τον Άλμπα και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον τερ Στέγκεν.

-Champions League: Ρόμα-Μπαρτσελόνα 1-1

1-1, γκολ Φλορέντσι: λάθος του τερματοφύλακα

Η Μπαρτσελόνα έχασε την μπάλα στο κέντρο, ο τερ Στέγκεν είχε βγει από το τέρμα του χωρίς λόγο, ο Φλορέντσι το είδε, σούταρε από το κέντρο και πέτυχε ένα απίστευτο γκολ.

-Primera Division: Θέλτα-Μπαρτσελόνα 4-1

1-0, γκολ Νολίτο: λάθος της άμυνας

Η σέντρα βγήκε από τα δεξιά, ο Άλβες έκλεισε προς το κέντρο της περιοχής, συγκρούστηκε με τον Πικέ και η μπάλα έφτασε στον Νολίτο. Ο επιθετικός της Θέλτα είχε όλο το χρόνο να κοντρολάρει τη μπάλα να στοχεύσει και να πετύχει το γκολ.

2-0, γκολ Άσπας: λάθος της άμυνας

Ο Πίκε έχασε την μπάλα στο κέντρο από τον Νολίτο που το πίεσε, αυτός πέταξε την μπάλα μπροστά στον Άσπας ο οποίος βρέθηκε μόνος με τον τερ Στέγκεν και τον "κρέμασε"

3-0, γκολ Άσπας: λάθος της άμυνας

Ο τερματοφύλακας της Θέλτα έδιωξε τη μπάλα μετά από κόρνερ της Μπαρτσελόνα προς τον Νολίτο. Αυτός είδε την κίνηση του Άσπας, αυτός πέρασε την μπάλα πάνω από τον Άλβες που ήταν ο τελευταίος αμυντικός στον χώρο του κέντρο και βγήκε ξανά τετ-α-τετ με τον τερ Στέγκεν και τον πλάσαρε ιδανικά.

4-1, γκολ Γκουιντέτι: λάθος της άμυνας

Σέντρα του Ούγκο Μάγιο, λάθος κόψιμο του Πικέ και ο Γκουιντέτι βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή της Μπάρτσα. Ο τερ Στέγκεν έκανε κίνηση να βγει αλλά ήταν αργά και ο επιθετικό των Γαλιθιάνων πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

Πηγή: mundodeportivo.com

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ