ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τιμωρήθηκε ο Πικέ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Τιμωρήθηκε ο Πικέ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Για τα σχόλια κατά της ισπανικής διαιτησίας τιμωρήθηκε ο Ζεράρ Πικέ. Η στοχοποίηση των ρέφερι δεν έμεινε ατιμώρητη, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη στάση του παίκτη της Μπαρτσελόνα στα επόμενα ματς.

Οι διαμαρτυρίες του Ζεράρ Πικέ για τους διαιτητές της La Liga δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς ο Ισπανός διεθνής θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για τις δημοσιεύσεις του στο Twitter, αλλά και τις δηλώσεις του, αναφορικά με τη στοχοποίηση των ρέφερι.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα ο 30χρονος αμυντικός είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποκόμματα απ' τις "Marca" και "AS", θέλοντας έτσι να τονίσει τη διαφορετική αντιμετόπιση που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης απ' την ισπανική διαιτησία.

"Απέναντι στις ίδιες ομάδες. Οκτώ βαθμοί διαφοράς. Αυτά είναι αποκόμματα απ' τον Τύπο της Μαδρίτης", ήταν το σχόλιο του Πικέ, το οποίο δεν θα μείνει ατιμώρητο απ' τα πειθαρχικά όργανα της ισπανικής Ομοσπονδίας.

Ακόμα, μετά την ήττα απ' την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-1) προχώρησε σε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε: "Τα πέναλτι στον Νεϊμάρ και σε εμένα ήταν ξεκάθαρα. Ξέρουμε πώς λειτουργεί αυτό. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κι όχι ρουλέτα και η διαιτησία προκαλεί. Το είδαμε στο Ρεάλ - Σεβίλλη, ελπίζω οι διαιτητές να ανεβούν επίπεδο".

Για την ακρίβεια, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα καλείται να πληρώσει 3.000 ευρώ για τα παραπάνω σχόλια. Μάλιστα, το μισό του ποσού αποφασίστηκε απ' τον δικαστή, ενώ το υπόλοιπο απ' την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα του με τη διαιτησία, αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης καλά κρατεί, αλλά τα πειθαρχικά όργανα δεν φαίνεται να του χαρίζονται. Βέβαια, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντεπεξέλθει στα επόμενα ματς, τα οποία θα κρίνουν και τον πρωταθλητή Ισπανίας.

AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ