ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Θρίλερ" με τη συμμετοχή του Νεϊμάρ

Barcelona's Neymar runs with the ball past Real Madrid's Daniel Carvajal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Neymar runs with the ball past Real Madrid's Daniel Carvajal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Μπορεί η συμμετοχή του να μην έχει ξεκαθαρίσει νομικά, αλλά ο Νεϊμάρ θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη με την αποστολή της Μπαρτσελόνα για το "clásico" με τη Ρεάλ. (23/4, 21:45).

Ο Νεϊμάρ θα επιβιβαστεί κανονικά στην πτήση της Μπαρτσελόνα με προορισμό τη Μαδρίτη για το "clásico" με τη Ρεάλ. (23/4, 21:45), ακόμη κι αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το δικαίωμα συμμετοχής του στην αναμέτρηση (ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για την αποβολή του στην ήττα των Καταλανών από τη Μάλαγα πριν από μία εβδομάδα και με ακόμα δύο για το ειρωνικό χειροκρότημα προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης).

Το TAD (ισπανικό αθλητικό δικαστήριο) δεν συνεδρίασε το Σάββατο για την έφεση της Μπαρτσελόνα κατά της ποινής του Νεϊμάρ και ουσιαστικά δεν έχει αποφανθεί ακόμη. Σύμφωνα με τη "Marca" ο Βραζιλιάνος ταξιδεύει για τη Μαδρίτη, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα αγωνιστεί ή η παρουσία του κρίθηκε επιβεβλημένη για ψυχολογικούς λόγους.

Η "Mundo Deportivo" υποστηρίζει ότι ο Νεϊμάρ θα μπει και στην αποστολή, καθώς σύμφωνα με την ερμηνεία του νομικού επιτελείου έχει το δικαίωμα να παίξει (η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι το χαρτί που εστάλη από το TAD είναι ενημέρωση κι όχι απόφαση).

Γενικώς, επικρατεί σύγχυση. Θα ρισκάρει τον κίνδυνο η Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Ενρίκε στο "ντέρμπι τίτλου", ενώπιον μιας καταγγελίας για χρησιμοποίηση παίκτη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής; Αυτό αναρωτιέται μεταξύ άλλων, εμμέσως πλην σαφώς, και η καταλανική ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για το clásico με τη Ρεάλ (23/4, 21:45) είτε παίξει ο Νεϊμάρ, είτε όχι.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να είναι και μια κίνηση... τακτικής από την Μπαρτσελόνα. Να ακολουθεί λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης την αποστολή ο Νεϊμάρ - είχε συμβεί και με τον Μπουσκέτς στο Τορίνο για το ματς με τη Γιουβέντους - και να μην αγωνιστεί τελικά σε ένα mind game του Λουίς Ενρίκε.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ