ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέμα σύγκρισης Μέσι - Κούμαν στην Μπαρτσελόνα

Θέμα σύγκρισης Μέσι - Κούμαν στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 26 γκολ από εκτέλεση φάουλ, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Ρόναλντ Κούμαν. Η ισπανική "Marca" θυμίζει τα καλύτερα τέρματα του Ολλανδού τεχνικού, ενώ η Μπαρτσελόνα θέτει ερώτημα σύγκρισης, μέσω βίντεο που ανέβασε στο Youtube. Ψηφίστε στο poll του Sport24.gr

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 26 γκολ -με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα- από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ρόναλντ Κούμαν. Με αφορμή το παραπάνω γεγονός η ισπανική MARCA θυμήθηκε τα καλύτερα γκολ του 53χρονου τεχνικού της Έβερτον.

Είναι βέβαιο ότι το όνομά του για τις νέες γενιές δεν έχει συνδεθεί με τους "μπλαουγκράνα". Πόσο μάλλον με τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Στο παρακάτω βίντεο ταιριάζει η έκφραση "να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι", καθώς μπορεί ο Μέσι να είναι νεώτερος και να βρίσκεται στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά ο Κούμαν έχει γράψει τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Ευρώπης.

Επιπλέον, θέση για το εν λόγω γεγονός πήρε και η Μπαρτσελόνα, με βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο της λογαριασμό στο Youtube. Εκεί παρουσιάζονται τα καλύτερα γκολ των δύο ποδοσφαιριστών, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι ο δημιουργός του βίντεο βάζει διπλά - δίπλα τις εκτελέσεις των δύο, θέλοντας να συγκρίνουμε τον τρόπο εκτέλεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτός έμαθε στον Μέσι να εκτελεί φάουλ!
Mέσι vs Ρονάλντο: Ποιος είναι πιο γρήγορος στο FIFA 17;
Το γκολ του Μέσι από κάμερα 360 μοιρών
Μυθική περιγραφή στο γκολ του Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ