ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλει να πουλήσει τον Μέσι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Θέλει να πουλήσει τον Μέσι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός έριξε "βόμβα" καθώς υποστηρίζει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί την πώληση του Μέσι και μάλιστα πριν από το 2016! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μήπως υπάρχει τελικά θέμα Μέσι στη Μπαρτσελόνα; Η προ ημερών δήλωση του Αργεντίνου πως υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποια στιγμή από το "Camp Nou" άναψε φωτιές στους φίλους της ομάδας ενώ τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν μετά την τοποθέτηση του πατέρα του οποίος πρόσθεσε πως "αν έρθει κάποια πρόταση θα πρέπει να τον εξετάσει ο καταλανικός σύλλογος".

Σαν να μην έφταναν όμως αυτά ήρθε και νέα "βόμβα" να σκάσει στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα", με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Cope" να υποστηρίζει πως το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα είναι εκείνο που θέλει να πουλήσει τον Μέσι!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο αποκαλύπτει πως ο σύλλογος επιθυμεί να πουλήσει (στην υψηλότερη δυνατή τιμή) τον "Pulga" πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 και πως ο ίδιος παίκτης είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός πως αμφισβητείται -από μέλη της διοίκησης- η αφοσίωσή του προς τους "μπλαουγκράνα.

Θέλει να πουλήσει τον Μέσι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο 27χρονος Αργεντίνος άσος "ζηλεύει" την σχέση που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τους διοικούντες τη Ρεάλ συγκρίνοντάς την με τα δεδομένα στη δική του περίπτωση ενώ κατηγορεί και τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ πως έχει χαλάσει το κλίμα αρμονίας που υπήρχε μέχρι πρότινος στα αποδυτήρια.

Αυτό που υπογραμμίζεται επίσης από τον σταθμό "Cadena Cope" είναι η πεποίθηση του Μέσι πως ο καταλανικός Τύπος έχει δεχτεί εντολές να προωθήσει τον Νεϊμάρ ως το πρόσωπο του συλλόγου, προλειαίνοντας έτσι το έδαφος για την αποχώρησή του.

Θέλει να πουλήσει τον Μέσι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα;

Την ίδια ώρα η καταλανική "Sport" αναφέρει πως αυτή τη στιγμή μόνο τέσσερις ομάδες μπορούν να κάνουν την οικονομική υπέρβαση και να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα 250.000.000 ευρώ για τον Μέσι: η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ίντερ.

Αλήθεια ή ψέματα όλα αυτά, ο χρόνος θα δείξει. Το σίγουρο είναι πως ο Μέσι δεσμεύεται με τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2018 ενώ πριν μερικούς μήνες έγινε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και τα ισπανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως από τα 13 εκατομμύρια το ετήσιο κασέ του εκτοξεύτηκε στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ