ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλει τον Έρικσεν της Τότεναμ η Μπαρτσελόνα

Chelsea's Pedro, left, competes for the ball with Tottenham Hotspur's Christian Eriksen during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 22, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Pedro, left, competes for the ball with Tottenham Hotspur's Christian Eriksen during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 22, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ είναι στη λίστα των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror".

Έναν από τους καλύτερους παίκτες της Τότεναμ έχει βάλει "στο μάτι" η Μπαρτσελόνα για το προσεχές καλοκαίρι και μένει να δούμε αν η επιθυμία της αυτή θα μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", οι Καταλανοί θέλουν να αποκτήσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν από την αγγλική ομάδα, με τον διεθνή Δανό να φαντάζει ως η ιδανική λύση για να πλαισιώσει τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο "Καμπ Νόου".

Βέβαια, θα πρέπει η Μπαρτσελόνα να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν θέλει να... πείσει τα "σπιρούνια" να παραχωρήσουν έναν από τους "στυλοβάτες" της επιτυχημένης πορείας τους τα τελευταία χρόνια στην Premier League.

Ο 25χρονος μέσος της Τότεναμ μετρά 11 γκολ φέτος σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά οι 20 ασίστ του είναι αυτές που έχουν κάνει την Μπαρτσελόνα να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ