ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλει Πέδρο ο Αμπιντάλ, στη λίστα ο Πογκμπά

Θέλει Πέδρο ο Αμπιντάλ, στη λίστα  ο Πογκμπά
Αμπιντάλ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον Ζοάν Λαπόρτα ενόψει των εκλογών της Μπαρτσελόνα και μεταξύ άλλων τάχθηκε κατά της παραχώρησης του Πέδρο. Τι είπε για την περίπτωση του Πολ Πογκμπά.

Σημαίνοντα ρόλο στην προεκλογική καμπάνια του Ζοάν Λαπόρτα διαδραματίζει ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος πρώην άσος του Ολυμπιακού, αναμένεται να πάρει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που ο πρώτος καταφέρει να πάρει τις εκλογές και να αναλάβει την προεδρία των Καταλανών.

Σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πέδρο και εξέφρασε την άποψη πως δεν πρέπει να παραχωρηθεί. Η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγονται την απόκτησή του, με τον Αμπιντάλ να εκφράζει την θέση της πλευράς Λαπόρτα.

Ο Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα από το 2004, υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019, αλλά η ρήτρα του έπεσε στα 30.000.000 ευρώ από τα 150.000.000 ευρώ, εν ολίγοις στο 1/5 της τιμής, γεγονός που φέρνει πολλούς μνηστήρες στα πόδια του.

"Παίκτες όπως ο Πέδρο δεν πρέπει να αποχωρούν", είπε για τον 27χρονο και συνέχισε: "Τον γνωρίζω τόσο ως παίκτη και ως άνθρωπο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει πολύ καλά στην ομάδα. Όταν σηκώσαμε τα πάντα το 2009, τα περισσότερα κρίσιμα γκολ ήταν δικά του.

Η δουλειά ήταν ομαδική, αλλά κάποιες φορές πρέπει να κοιτάζεις τις λεπτομέρειες και ο Πέδρο είναι ένας παίκτης που πάντα δίνει αυτά που χρειάζονται. Είναι ακόμα σημαντικός για την ομάδα, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι θέλει να παίζει και πως προηγουμένως είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αν ο Λαπόρτα νικήσει, θα κοιτάξουμε το μέλλον του".

Για την περίπτωση του Πολ Πογκμπά, ανέφερε: "Ό,τι λέει ο Μπερτομέου, αφορά το δικό του πρότζεκτ. Εμείς έχουμε το δικό μας και μπορώ να πω ότι για μας το ρόστερ δεν είναι ολοκληρωμένο. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να φύγουν και κάποιοι άλλοι να έρθουν.

Είναι αλήθεια πως ο Πογκμπά είναι στη λίστα όπως και άλλοι παίκτες. Αν ο Λαπόρτα κερδίσει τις εκλογές στις 18 Ιουλίου, τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσουμρ τα μέλη για το πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Θέλω να ξέρω τι σκέφτεται ο Λουίς Ενρίκε για το μελλοντικό μας ρόστερ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ