ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλει να "κλέψει" τον Χάμες από τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα

Real Madrid's James Rodriguez, top, vies for the ball with Leganes' Martin Mantovani during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez, top, vies for the ball with Leganes' Martin Mantovani during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Την περίπτωση απόκτησης του Χάμες Ροντρίγκες εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα, η οποία ενδέχεται να κάνει την τελική της κίνηση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποτελεί βασική επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Στο προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε εμπλακεί με τις Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ίντερ, Παρί Σεν-Ζερμέν και Γιουβέντους, ενώ σύμφωνα με τη φημολογία της Πέμπτης (6/4) έρχεται να προστεθεί και η Μπαρτσελόνα στις ενδιαφερόμενες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, οι Λουίς Ενρίκε και Λιονέλ Μέσι έχουν σχηματίσει θετική άποψη για τον Κολομβιανό άσο, έχοντας ανάψει το "πράσινο φως" στη διοίκηση των "μπλαουγκράνα", ώστε να κινηθεί για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά όπου οι Καταλανοί εξετάζουν κάποιον ποδοσφαιριστή των "μερένγκες". Πρόσφατα, ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μετακίνηση του Ίσκο στη Βαρκελώνη.

Πάντως, η φυγή του Χάμες απ' τη Ρεάλ δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη, καθώς δεν αποτελεί βασική επιλογή του "Ζιζού". Έως σήμερα έχει αγωνιστεί βασικός μόλις σε επτά αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει ολοκληρώσει τους δύο απ' αυτούς.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο 25χρονος παρουσιάζεται θετικός στο να αφήσει την πρωτεύουσα της Ισπανίας για χάρη της Μπαρτσελόνα. Πλέον, θα πρέπει να δούμε και την αντίδραση των Μαδριλένων, οι οποίοι διατηρούν συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2020.

(AP Photo/Francisco Seco)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ