ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλει (;) Φαν Πέρσι η Μπαρτσελόνα

Θέλει (;) Φαν Πέρσι η Μπαρτσελόνα
Φαν Πέρσι

Σύμφωνα με την "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι τον προσεχή Γενάρη με μια λογική τιμή, μιας και ο παίκτης δεν περνάει καλά στην Τουρκία.

Τι και αν δεν διάγει τις καλύτερες στιγμές του στην Τουρκία και από πέρυσι η καριέρα του δείχνει να έχει πάρει την κατιούσα. Οι ποδοσφαιρικές του μετοχές παραμένουν ακόμα ψηλά, σε σημείο μάλιστα να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του η Μπαρτσελόνα.

Αν ισχύει το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", οι Καταλανοί μπορεί να κινηθούν τον Γενάρη για τον διεθνή Ολλανδό επιθετικό της Φενέρμπαχτσε, εφόσον βέβαια μπορούν να τον αγοράσουν με ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκ. ευρώ. Σίγουρα ο ίδιος θα ήθελε πολύ στα 32 του χρόνια να παίξει στην Ισπανία και σε ένα κλαμπ του μεγέθους της Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός γραμματέας της ομάδας, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, βρέθηκε στην "Amsterdam Arena" για τον Φαν Πέρσι στο Ολλανδία - Τσεχία, σε ένα ματς που ο άλλοτε άσος της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε αυτογκόλ.

Υπάρχουν ανησυχίες για τη φόρμα του και για το αν μπορεί να ανταποκριθεί σε ρόλο "Χένρικ Λάρσον", δηλαδή να αποτελέσει μια "χρυσή" αλλαγή για κάποιον από τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, προσφέροντας λύσεις με την κλάση και την εμπειρία του.

Ο Λουίς Ενρίκε από την άλλη έχει μάτια για τον Νολίτο της Θέλτα και θα ήθελε να τον φέρει στην Βαρκελώνη, αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει μια τέτοια μετεγγραφή τον Ιανουάριο. Όπως και να 'χει, ο Φαν Πέρσι έχει καταλανικά μάτια πάνω του και θα έχει ενδιαφέρον το θέμα του τους επόμενους μήνες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ