ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Θα προτείνουμε νέο συμβόλαιο στον Μέσι"

"Θα προτείνουμε νέο συμβόλαιο στον Μέσι"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Μπαρτομέου, ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του είναι η παραμονή του Μέσι στην ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται και γράφονται πολλά όσον αφορά τη σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο ίδιος μάλιστα, μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο και την ήττα από την Ρεάλ, οι φήμες περί αποχώρησης φούντωσαν.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Μπαρτομέου, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι να τον κρατήσει και μάλιστα γι αυτό το λόγο θα του προταθεί νέο συμβόλαιο.

"Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον Μέσι για πολλά χρόνια. Θέλουμε να του προτείνουμε νέο συμβόλαιο που θα είναι εναρμονισμένο στα σημερινά δεδομένα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Θέλουμε να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς της ομάδας. Όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τον ηγέτη μας δουλεύοντας σκληρά. Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου και ακόμα είναι πολύ νέος".

Για τις αλλαγές της νέας περιόδου, τόνισε: "Η τωρινή διοίκηση έχει άλλα δυο χρόνια μπροστά της για να δουλέψει. Σχεδιάζουμε το μέλλον και έχουμε λάβει σημαντικές αποφάσεις που δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή τη στιγμή.

Στο τέλος της σεζόν ίσως υπάρξουν ανακοινώσεις".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ