ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τερ Στέγκεν: "Άδικη η τιμωρία του Πικέ"

Τερ Στέγκεν: "Άδικη η τιμωρία του Πικέ"

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν υποστήριξε πως δεν ήταν δίκαιη η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Ζεράρ Πικέ και τόνισε πως η απουσία του στα επόμενα ματς θα είναι αισθητή.

Ο Ζεράρ Πικέ δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει την "καμπάνα" για την άσεμνη φράση που εξαπέλυσε με στόχο τον βοηθό διαιτητή στο Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο, με την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να του επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών που τον αφήνει εκτός από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της La Liga.

"Η ποινή αυτή πάντως δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο τον συμπαίκτη του στους "μπλαουγκράνα" Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. "Η τιμωρία είναι άδικη. Ο Πικέ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας και θα μας λείψει.

Θα προσπαθήσουμε πάντως να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κατά τη διάρκεια της απουσίας του στο ξεκίνημα της La Liga για να φανεί όσο το δυνατόν λιγότερο το κενό του", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τερ Στέγκεν: "Άδικη η τιμωρία του Πικέ"

Σημειώνεται πως ο πρώην γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ δεν αναμένεται να δηλώσει "παρών" στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Μπιλμπάο καθώς όλα δείχνουν πως ο Λουίς Ενρίκε θα παραμείνει πιστός στο περυσινό μοντέλο που ακολούθησε, με τον Κλάουντιο Μπράβο να παίζει στο πρωτάθλημα και τον Τερ Στέγκεν στους αγώνες Κυπέλλων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ