ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Μαστσεράνο!

FC Barcelona's Javier Mascherano attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, April 1, 2016. FC Barcelona will play against Real Madrid Saturday in a Spanish La Liga soccer match, dubbed 'el clasico'. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Javier Mascherano attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, April 1, 2016. FC Barcelona will play against Real Madrid Saturday in a Spanish La Liga soccer match, dubbed 'el clasico'. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ακόμα και πριν μπει το 2018 αφού υπάρχουν προχωρημένες επαφές με σύλλογο της Κίνας.

Στις αρχές του μήνα ο Χαβιέρ Μαστσεράνο σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα αφού πια δεν έχει τον ηγετικό ρόλο που θα επιθυμούσε στην ομάδα. Οι δύο πλευρές θέλουν αυτό το διαζύγιο να γίνει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο και η λύση φέρεται να έρχεται από την Κίνα.

Σύμφωνα με το βασικό θέμα της "Sport" η απόφαση για να τελειώσει η συνεργασία των δύο πλευρών είναι ειλημμένη και η Hebei Fortune αποτελεί τη βασική υποψήφια για την απόκτηση του παίκτη.

Ήδη υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι υπογραφές να πέσουν ακόμα και πριν από τα Χριστούγεννα με τον Μαστσεράνο και την ομάδα της Κίνας να έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Εκείνο που απομένει είναι να βρεθεί μία λύση για το συμβόλαιο του 33χρονου Αργεντινού με τους Καταλανούς το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαστσεράνο πήγε στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2010 από τη Λίβερπουλ και έγινε ένα από τα βασικά γρανάζια της "μηχανής" της παίζοντας τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως στόπερ. Φέτος δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές αφού έχει αγωνιστεί σε 10 από τα συνολικά 25 ματς των Καταλανών και αυτός ήταν ένας από τους λόγους για να ζητήσει να φύγει.

Τι θα βρει όμως στην Hebei Fortune; Δίχως αμφιβολία στο ρόστερ της ξεχωρίζουν τρία ονόματα. Πρόκειται για αυτό των Εμ' Μπια, Ζερβινιό και Λαβέτσι. Μάλιστα με τον τελευταίο έχουν υπάρξει και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Αργεντινής και δεν αποκλείεται από εκεί να έγινε και το "προξενιό".

Φυσικά, αναμένουμε να δούμε και το οικονομικό μέρος της συμφωνίας και πόσα χρήματα θα πάρει ο Αργεντινός για να γίνει κάτοικος Κίνας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "Sport"

Τέλος από την Μπαρτσελόνα ο Μαστσεράνο!

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ