ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τελευταία στιγμή για Πικέ, Μπάρτρα & Πουγιόλ

Τελευταία στιγμή για Πικέ, Μπάρτρα & Πουγιόλ

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Πουγιόλ, Πικέ και Μπάρτρα για την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey με την Ρεάλ. Οι γιατροί δεν άφησαν τον Βαλντές να ταξιδέψει

Με 24 παίκτες θα ταξιδέψει η Μπαρτσελόνα στην Βαλένθια για τον τελικό του Copa del Rey με την Ρεάλ Μαδρίτης (Μεγάλη Τετάρτη στις 22:30), ανάμεσά τους και οι τρεις αμυντικοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αυτοί είναι οι Μπάρτρα, Πικέ και Πουγιόλ, με τον Χεράρδο Μαρτίνο να αποφασίζει τελευταία στιγμή για την συμμετοχή τους, ενώ φυσικά οι απουσία και των τριών θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, με πιθανότερο σενάριο σε αυτήν την περίπτωση το δίδυμο Μαστσεράνο-Μπουσκέτς.

"Έχουμε ελπίδες και για τους τρεις. Αντέδρασαν καλά στην σήμερα, θα δούμε αύριο (Μεγάλη Τετάρτη) μετά την προπόνηση", τόνισε ο Χεράρδο Μαρτίνο στην συνέντευξη τύπου.

Άναμεσα στους 24 είναι και οι Κουένκα, Ζόναταν ντος Σάντος, οι είναι νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού. Θα πήγαινε μαζί τους και ο Βίκτορ Βαλντές, αλλά γιατροί συμβούλεψαν να μην ταξιδέψει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ