ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τελειώνει η μεταγραφή του Μίνα στην Μπαρτσελόνα

Yerry Mina of Brazil's Palmeiras celebrates after scoring against Uruguay's Penarol during a Copa Libertadores soccer match in Montevideo, Uruguay, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Yerry Mina of Brazil's Palmeiras celebrates after scoring against Uruguay's Penarol during a Copa Libertadores soccer match in Montevideo, Uruguay, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Matilde Campodonico) AP

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η απόκτηση του Γέρι Μίνα από την Μπαρτσελόνα με τον Κολομβιανό αμυντικό να ταξιδεύει για την Ισπανία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Γέρι Μίνα στην Μπαρτσελόνα οδεύει στην ολοκλήρωση της. Η Παλμέιρας έδωσε άδεια στον Κολομβιανό στόπερ να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη με στόχο να τελειώσει τη μετακίνηση του.

Το φλερτ των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα όταν και έγινε γνωστή η πρόθεση της Μπαρτσελόνα να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Ο Αργεντινός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και οι Καταλανοί βρήκαν στο πρόσωπο του Γέρι Μίνα τον αντικαταστάτη του. Ο 23χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Πάστο και μετά από μία διετία Σάντα Φε πήρα μεταγραφή για την Παλμέιρας. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές ομάδες της Κολομβίας όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ανέρθει στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ολοκλήρωσή της αναμένεται να βάλει τέλος και στα σενάρια που αφορούσαν την απόκτηση του Ντάνι Μπλιντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo Credits: AP Photo/Matilde Campodonico

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ