ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα "έχωσε" χοντρά για μεταγραφές η Μπαρτσελόνα

Τα "έχωσε" χοντρά για μεταγραφές η Μπαρτσελόνα

H Mπαρτσελόνα έχει ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα από τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης για την ενίσχυση της.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξοδέψει τα περισσότερα λεφτά από κάθε άλλο σύλλογο στην Ευρώπη στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Οι "μπλαουγκράνα" απέκτησαν τους Κλαούντιο Μπράβο, Τερ Στέγκεν, Ζερεμί Ματιέ, Τόμας Βερμάλεν, Ιβάν Ράκιτιτς και τον Λουίς Σουάρες. Το συνολικό ποσό απόκτησης των συγκεκριμένων παικτών έφθασε τα 153 εκατ. ευρώ!

Δεύτερη στην λίστα είναι η Λίβερπουλ οι οποία χάρις στα έσοδα της με την πώληση του Σουάρες και την επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ ξόδεψε 131 εκατ. ευρώ για να πάρει τους Άνταμ Λαλάνα, Ντέγιαν Λόβρεν, Ρίκι Λάμπερτ, Λάζαρ Μάρκοβιτς, Μανκίγιο, Μορένο και Εμρέ Τσαν. Οι "ρεντς" ξόδεψαν περίπου 40 εκατ. ευρώ περισσότερα από την Τσέλσι που είναι η δεύτερη ομάδα της Αγγλίας με τα περισσότερα έξοδα για την απόκτηση παικτών (93,5 εκατ. ευρώ).

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με 120 εκατ. ευρώ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης απέκτησαν τους Κέιλορ Νάβας, Τόνι Κρόος, Χάμες Ροντρίγκεζ, σε μία σχετικά ήρεμη μεταγραφική περίοδο για την "βασίλισσα". Η λίστα με τις 10 πιο σπάταλες ευρωπαϊκές ομάδες. Δείτε τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων στην Ευρώπη.

Τα "έχωσε" χοντρά για μεταγραφές η Μπαρτσελόνα
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ