ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα λεφτά ίσως αλλάξουν όνομα στο "Καμπ Νόου"

Τα λεφτά ίσως αλλάξουν όνομα στο "Καμπ Νόου"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είναι στην Ντόχα και διαπραγματεύεται την επέκταση στην χορηγία της φανέλας, αν όμως τα λεφτά είναι πολλά, ίσως να αλλάξει όνομα και το "Καμπ Νόου"

Στην Ντόχα του Κατάρ βρίσκεται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και διαπραγματεύεται την χορηγία στην φανέλα των "μπλαουγκράνα", όχι όμως μόνο αυτό.

Στην φανέλα η "Μπάρτσα" έχει την "Qatar Airways" από την οποία παίρνει 30.000.000 ευρώ τον χρόνο και αναμένεται να ανανεωθεί η συνεργασία με τα έσοδα να υπερδιπλασιάζονται και να είναι πιθανότατα 65.000.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν όμως υπάρχουν διαπραγματεύσεις και για χορηγία του "Καμπ Νόου", να αλλάξει δηλαδή όνομα το γήπεδο για κάποια χρόνια!

Μέχρι και 200.000.000 ευρώ μπορεί να είναι τα έσοδα για έναν χρόνο και η δικαιολογία των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα θα είναι πως χρειάζονται τα λεφτά για να το ανακαινίσουν.

Η μελέτη τους έχει δείξει πως δεν αναμένονται ιδιαίτερες αντιδράσεις από τους οπαδούς, αρκεί για τα μέλη να μην αλλάξει τίποτα, να δίνουν τα ίδια χρήματα και να έχουν την ίδια θέση στην κερκίδα.

Μιας και απόψε είναι η πρεμιέρα του Champions League, να θυμίζουμε πως η UEFA δεν δέχεται χορηγίες στα γήπεδα, τα αναφέρει δηλαδή με το πραγματικό τους όνομα.

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ", η Άρσεναλ στο "Άσμπαρτον Γκρόουβ" και η Μπάγερν Μονάχου στο "Fußball Arena München". Τρία γήπεδα που τα λεφτά τους άλλαξαν όνομα και ίσως να ήρθε η σειρά του "Καμπ Νόου".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ