ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τα γύρισε ο Πικέ για τον "φευγάτο" Νεϊμάρ

FC Barcelona's Neymar, left, and Arda Turan, right, look at Gerard Pique speak during a press conference in Tokyo Thursday, July 13, 2017. They are in the city to introduce Japanese online retailer Rakuten as the main global sponsor of the soccer club. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
FC Barcelona's Neymar, left, and Arda Turan, right, look at Gerard Pique speak during a press conference in Tokyo Thursday, July 13, 2017. They are in the city to introduce Japanese online retailer Rakuten as the main global sponsor of the soccer club. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP

Ο Ζεράρ Πικέ έκανε... κωλοτούμπα, αφού δήλωσε ότι το μήνυμά του για τον Νεϊμάρ ότι "μένει" είναι προσωπική εκτίμηση και όχι γεγονός.

Το tweet του Ζεράρ Πικέ με το μήνυμα "Μένει" και τη φωτογραφία με τον Νεϊμάρ αντιμετωπίστηκε ως οριστική "ταφόπλακα" στα πλάνα της Παρί Σεν Ζερμέν να αγοράσει τον Βραζιλιάνο.

Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός θεωρείται για πολλούς "φωνή" του συλλόγου σε διάφορα θέματα και δη σε αυτά της διαιτησίας και γι' αυτό το μήνυμά του κρίθηκε... επαρκές ώστε να χαλάσει το μέγα deal του μισού δισεκατομμυρίου ευρώ. Φευ...

"Το 'μένει' ήταν προσωπική άποψη. Μπορώ να το αισθανθώ ή έχω ένα ένστικτο. Είναι περισσότερο ευχή. Ελπίζω να μείνει", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πριν από το φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

"Χαλαρώναμε με κάποιους άλλους συμπαίκτες. Δεν είναι κάτι επίσημο, επειδή δεν αφορά εμένα και είναι ο 'Νέι' αυτός που πρέπει να σχολιάσει. Αυτό θα ήθελα και ελπίζω ότι θα γίνει".

Όταν ρωτήθηκε για τους σκοπούς του συμπαίκτη του, αποκρίθηκε: "Όλοι μας του μιλάμε τις τελευταίες ημέρες. Προσπάθησα να του εξηγήσω ποια είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Είναι κατανοητό ότι θα προκύψουν πράγματα. Στο τέλος της ημέρας, είναι 25 και ένα μοναδικό ταλέντο. Έχει επιλογές στο τραπέζι".

"Μπορεί να είναι τα λεφτά, αλλά δεν το νομίζω, μπορεί να είναι το αθλητικό πρότζεκτ, αλλά ούτε αυτό το πιστεύω, αφού η Μπαρτσελόνα είναι το καλύτερο μέρος γι' αυτό. Μετά, υπάρχει το ζήτημα του ρόλου του, του να είναι ηγέτης της ομάδας. Εδώ, βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι ο καλύτερος στον κόσμο".

"Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να παλέψεις για να είσαι στην ενδεκάδα. Εάν είναι γι' αυτό, τότε θα έλεγα να μην πάει στο Παρίσι. Εκεί, περιορίζεις τα πάντα σε ένα χαρτί και εάν δεν κατακτήσεις το Champions League, δεν θα λάβεις την αναγνώριση που σου αξίζει. Με όλο το σεβασμό, το γαλλικό πρωτάθλημα είναι κατώτερο. Είναι ακόμα νέος και έχει αμφιβολίες. Είναι κατανοητό".

ΜΑΣΤΣΕΡΑΝΟ: "ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΙ"

Ο έτερος στόπερ της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, Χαβιέρ Μαστσεράνο, επιβεβαίωσε τα λόγια του παρτενέρ του, λέγοντας ότι οι ποδοσφαιριστές των Καταλανών προσπαθούν να τον πείσουν να μείνει.

"Όλοι κάναμε μία μικρή συζήτηση με τον Νεϊμάρ, ακόμα και ο Μέσι, επειδή είναι η επιθυμία της ομάδας να παραμείνει μαζί μας. Είναι προσωπική απόφαση του Νεϊμάρ", τόνισε ο Αργεντινός διεθνής.

Photo credits: AP Photo/Eugene Hoshiko

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ