ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συμφωνία Μπαρτσελόνα με Ντόουγκλας

Συμφωνία Μπαρτσελόνα με Ντόουγκλας

Ο πρόεδρος της Σάο Πάουλο, αποκάλυψε ότι η "τρικολόρ" έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τη μετακίνηση του Ντόουγκλας Περέιρα ντος Σάντος στους "μπλαουγκράνα".

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σάο Πάουλο, Κάρλος Μιγκέλ Αϊντάρ, η βραζιλιάνικη ομάδα τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα για τη μετακίνηση του δεξιού μπακ, Ντόουγκλας, στους "μπλαουγκράνα" έναντι του ποσού των 6.000.000 ευρώ και το μόνο που λείπει είναι η υπογραφή των συμβολαίων.

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού ήταν στα βασικά σχέδια του Λουίς Ενρίκε, που τον έβλεπε ως αντικαταστάτη του συμπατριώτη του, Ντάνι Άλβες.

Η διατήρηση όμως, της επιβεβλημένης από τη FIFA τιμωρίας απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα, έχει αναγκάσει τους "μπλαουγκράνα" να τρέχουν και να μην... φτάνουν και η μεταβολή των αρχικών σχεδίων περιλαμβάνει την απόκτηση του Ντόουγκλας ακόμη και εάν παραμείνει στο ρόστερ ο Ντάνι Άλβες.

Υπενθυμίζεται ότι η FIFA επικύρωσε την Τετάρτη την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα για τις δύο μεταγραφικές περιόδους του 2015 (χειμερινή - θερινή) λόγω της περιβόητης υπόθεσης - Μασία, αλλά οι "μπλαουγκράνα" μπορούν να προβούν σε μεταγραφικές προσθήκες μέχρι τη λήξη της τρέχουσας, δηλαδή την 31 Αυγούστου.

Την ίδια ώρα ο Ντάνι Άλβες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, διέψευσε τα σενάρια αποχώρησής του και τόνισε ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2016, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως σε σύντομη συνομιλία που είχε με τον Λουίς Ενρίκε, ο τεχνικός του, αποκάλυψε ότι τον υπολογίζει κανονικά για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ