ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συμφωνία Μπαρτσελόνα-Άγιαξ για Σίλεσεν

Συμφωνία Μπαρτσελόνα-Άγιαξ για Σίλεσεν

Ο Γιάσπερ Σίλεσεν φαίνεται να κερδίζει τη μάχη με τον Ντιέγκο Άλβες για την αντικατάσταση του Κλαόυντιο Μπράβο καθώς σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, Άγιαξ και Μπαρτσελόνα τα έχουν βρει σε όλα.

Ο Κλαούντιο Μπράβο θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα με προορισμό το Μάντσεστερ και τη Σίτι καθώς είναι ο εκλεκτός του Πεπ Γκουαρδιόλα, για τη θέση κάτω από τα γκολκπόστ. Σύμφωνα με τη "Μundo Deportivo", ο 27χρονος Ολλανδός τερματοφύλακας του Άγιαξ, Γιάσπερ Σίλεσεν, είναι ο εκλεκτός των "κουλές" για να αντικαταστήσει τον Χιλιανό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το deal ανάμεσα στην ομάδα της Βαρκελώνης και τον "Αίαντα" έκλεισε στα 13.000.000 ευρώ κι ο Ολλανδός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας πενταετούς διάρκειας.

Ωστόσο η ανακοίνωση της απόκτησης του Σίλεσεν από την Μπαρτσελόνα εξαρτάται άμεσα από την αντίστοιχη του Κλαούντιο Μπράβο από τη Σίτι. Ο Χιλιανός, ωστόσο, ανήκει ακόμη στους "μπλαουγκράνα" - παρά τη δεδομένη συμφωνία με τη Σίτι - και θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Μπέτις στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς ο Τερ Στέγκεν είναι τραυματίας.

Η ομάδα του Άμστερνταμ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Σίλεσεν στο πρόσωπο του συμπατριώτη του γκολκίπερ της Νιούκαστλ, Τιμ Κρουλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ