ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συγχαρητήρια από Μπάρσα στην Κυπελλούχο Ρεάλ!

Συγχαρητήρια από Μπάρσα στην Κυπελλούχο Ρεάλ!

Ισπανία και Ελλάδα, δύο παράλληλοι ποδοσφαιρικοί κόσμοι...Λίγη ώρα μετά την απόλυτη "τρέλα" στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα μοίρασε συγχαρητήρια στη Ρεάλ για την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Στο γήπεδο της Τούμπας το ποδόσφαιρο δέχτηκε πολλές κατραπακιές και έκανε (πολλά) βήματα προς τα πίσω, στην Ισπανία όμως έχουν διαφορετική αντίληψη, προσέγγιση και κοσμοθεωρία και φρόντισαν για μία ακόμα φορά να διαφημίσουν τον "βασιλιά των σπορ".

Αναφερόμαστε στον τελικό του Copa del Rey που βρήκε αντιμέτωπες τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο "Μεστάγια", με τον κόσμο να παρακολουθεί ένα ωραίο θέαμα (θέαμα χωρίς εισαγωγικά όπως είδαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) με νικήτρια στο φινάλε τη Ρεάλ με 2-1 αλλά και τη Μπαρτσελόνα να κερδίζει και αυτή το αυθόερμητο χειροκρότημα όλων.

Αυτό με την ενέργειά της αμέσως μετα το τέλος του τελικού, όπου έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην "μισητή" αντίπαλο για την επιτυχία της εντός αγωνιστικού χώρου.

"Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη νίκη της στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου", αναφέρει το tweet που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και το οποίο είδαν εκατομμύρια ζευγάρια μάτια σε όλο τον πλανήτη.

Αυτό θα πει ποδοσφαιρικός πολιτισμός...

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ