ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συγκινεί ο Μέσι στο μήνυμά του για τον Ροναλντίνιο

Barcelonas Lionel Messi, right, and Ronaldinho celebrate a goal of Samuel Etoo aginst Deportivo Coruna during their Spanish league soccer match at Camp Noum Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, March. 31, 2007. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelonas Lionel Messi, right, and Ronaldinho celebrate a goal of Samuel Etoo aginst Deportivo Coruna during their Spanish league soccer match at Camp Noum Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, March. 31, 2007. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι είπε "αντίο" με ένα συγκινητικό μήνυμα στον Ροναλντίνιο, με τον οποίο μεγαλούργησαν στην Μπαρτσελόνα έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

Δύο κορυφαίοι της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι και ο Ροναλντίνιο, μπορεί να συνυπήρξαν μόλις για τέσσερα χρόνια, ωστόσο ανέπτυξαν στενούς δεσμούς φιλίας. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε τον ρόλο του μεγάλου αδερφού όταν "χόρευε" στους αγωνιστικούς χώρους, όντας ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον Αργεντινό, ώστε να του πάρει τα σκήπτρα λίγα χρόνια αργότερα.

Ο Μέσι δεν ξέχασε ποτέ την προσφορά που είχε ο Ροναλντίνιο στην ανάπτυξή του ως ποδοσφαιριστής. Τον μνημόνευε σε κάθε συνέντευξη και οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά, παρότι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των "μπλαουγκράνα" αποτελεί έναν αρκετά κλειστό χαρακτήρα και δη όταν ήταν μικρότερος.

Ο Ροναλντίνιο ολοκληρώνει κι επίσημα την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και ο Μέσι φρόντισε να τον αποχαιρετήσει δημοσιοποιώντας μέσω social media τα συναισθήματά του για αυτήν την εξέλιξη. Το μήνυμά του άκρως συγκινητικό και εφάμιλλο της σχέσης των δύο σπουδαίων παικτών, που κέρδισαν τα πάντα μαζί μεταξύ 2004 και 2008.

Το μήνυμα του Μέσι

"Όπως έλεγα πάντα, έμαθα πολλά δίπλα σου. Θα σου είμαι πάντοτε ευγνώμων επειδή έκανες τα πάντα εύκολα όταν ήρθα στην πρώτη ομάδα. Ήμουν αρκετά τυχερός να μοιραστώ μαζί σου πολλά πράγματα και πραγματικά χαρούμενος γι' αυτό, επειδή, εκτός από αστέρας στο γήπεδο, ήσουν και εξαιρετικός άνθρωπος και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν και αποφάσισες να αποσυρθείς, το ποδόσφαιρο ποτέ δεν θα ξεχάσει το χαμόγελό σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα, Ροναλντίνιο Γκαούτσο".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ