ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σύνθημα ανατροπής από τον Ινιέστα

Σύνθημα ανατροπής από τον Ινιέστα

Την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδειξε ο Αντρές Ινιέστα. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έδωσε το σύνθημα για νίκη στο "Clásico" με τη Ρεάλ.

Την πεποίθησή του πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Αντρές Ινιέστα μετά τη νίκη των "μπλαουγκράνα" απέναντι στη Σεβίλλη (3-0).

Μάλιστα, ο Ισπανός υπογράμμισε ότι η κακή περίοδος για την ομάδα του έχει περάσει στο παρελθόν και πλέον με τις καλές εμφανίσεις, αλλά και τα θετικά αποτελέσματα, μπορεί να κάνει την ανατροπή και να τερματίσει στην κορυφή της La Liga.

Όπως αναφέρει, "κλειδί" για να φτάσουν στον πολυπόθητο στόχο είναι να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο επερχόμενο "Clásico", το οποίο θα λάβει χώρα στις 23 Απριλίου στο "Santiago Bernabéu".

"Ηττηθήκαμε στην έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια κι εκείνοι έμειναν ισόπαλοι με τη Λας Πάλμας. Αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να τους νικήσουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Η κακή περίοδος έχει ολοκληρωθεί για μας. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και την προσωπική μου απόδοση. Είναι λίγο περίεργη η φετινή σεζόν, λόγω κάποιον προβλημάτων που είχαμε. Πάντως, σημασία έχει μόνο το παρόν. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα υπόλοιπα ματς.

Δεν είναι ποτέ εύκολο να διαχειριστείς τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω των εθνικών ομάδων. Σου αλλάζει τον ρυθμό, αλλά εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο Απρίλιος είναι σημαντικός για όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε μέσα και στους τρεις μας στόχους και θα παλέψουμε για να φτάσουμε στην επίτευξη αυτών".

(AP Photo/Daniel Tejedor)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ