ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στον "Φινλανδό μάγο" του Γκουαρντιόλα πηγαίνει ο Ντεμπελέ

Barcelona's Ousmane Dembele, centre, leaves the pitch injured during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Ousmane Dembele, centre, leaves the pitch injured during a Spanish La Liga soccer match between Getafe and Barcelona at the Alfonso Perez stadium in Getafe, outside Madrid, Saturday, Sept. 16, 2017. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Από τον Σακάρι Οράβα θα χειρουργηθεί ο Ουσμάν Ντεμπελέ την Τρίτη (19/9). Ο Φινλανδός χειρούργος έχει καταφέρει να σώσει πολλές καριέρες αθλητών ανάμεσα στις οποίες και αυτή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποτελεί μία τεράστια επένδυση για την Μπαρτσελόνα και μετά τον τραυματισμό του οι Καταλανοί θέλουν να τον πάνε στον καλύτερο γιατρό για να τον επαναφέρει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.

Για να συμβεί αυτό επέλεξαν τον Σακάρι Οράβα. Ο "Φινλανδός μάγος" όπως τον αποκαλούν είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πολλές ανάλογες εγχειρήσεις στο παρελθόν ανάμεσα στις οποίες και αυτή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο πρώην αρχηγός και προπονητής των Μπλαουγκράνα και νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι είχε καταλήξει στον συγκεκριμένο γιατρό για να τον θεραπεύσει από τον τραυματισμό του στον ιγνυακό τένοντα του δεξιού του ποδιού. Η εγχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο Γκουαρντιόλα επέστρεψε ξανά στα γήπεδα έπειτα από μία περιπετειώδη χρονιά (1997-98) η οποία του στοίχισε και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του 1998.

Στα χέρια του Σακάρι Οράβα θα εμπιστευτεί και την αποθεραπεία του Ουσμάν Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα. Ο 20χρονος Γάλλος εξτρέμ, ταξίδεψε τη Δευτέρα (18/9) για τη Φινλανδία, ενώ μία ημέρα αργότερα θα χειρουργηθεί από τον Φινλανδό γιατρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Ντεμπελέ θα επιστρέψει στα γήπεδα σε διάστημα 3,5 - 4 μηνών έπειτα από τον τραυματισμό που είχε το Σάββατο στο ματς με την Χετάφε.

Δείτε τη φωτογραφία του Ντεμπελέ κατά την αναχώρηση του για το Ελσίνκι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ