ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στον "αέρα" το μέλλον του Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα

Barcelona's Samuel Umtiti, right,  duels for the ball with Valencia's Rodrigo during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and FC Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Samuel Umtiti, right, duels for the ball with Valencia's Rodrigo during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and FC Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sport", το μέλλον του Σαμουέλ Ουμτιτί είναι μακριά απ' το "Καμπ Νόου", καθώς η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του.

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ύστερα από μία χρονιά προσαρμογής, έχει καταφέρει να μετατραπεί σε έναν απ' τους κορυφαίους παίκτες της Μπαρτσελόνα την εφετινή σεζόν. Ο Γάλλος στόπερ έχει δέσει αρμονικά στο κέντρο της άμυνας με τον Ζεράρ Πικέ, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο που έχει καθοριστική συμβολή στην πορεία των "μπλαουγκράνα" σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ωστόσο, είναι πιθανό απ' τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 24χρονος αμυντικός να μην αγωνίζεται με τη φανέλα της "Μπάρτσα", αφού, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Sport", οι συζητήσεις με τους διοικούντες την "Μπάρτσα" για την ανανέωση του συμβολαίου του, με καλύτερους οικονομικά όρους, δεν εξελίσσονται ιδανικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ο Ουμτιτί ζητάει ένα συμβόλαιο κοντά στα χρήματα που "καρπώνονται" οι Λουίς Σουάρες και Αντρές Ινιέστα, το οποίο, όμως, δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν οι Καταλανοί.

Κάπου εδώ εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ζοζέ Μουρίνιο, οι οποίοι του προσφέρουν 9.000.000 ευρώ ετησίως στον Γάλλο προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στην Αγγλία. Παράλληλα, είναι έτοιμοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 60.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ούτως ώστε να μην μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το υπάρχον συμβόλαιο του Ουμτιτί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ενώ την εφετινή σεζόν μετράει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ