ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Χούμελς

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Χούμελς

Ο 27χρονος διεθνής Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, Ματ Χούμελς, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, "Bild", ο 27χρονος διεθνής Γερμανός κεντρικός αμυντικός , Ματ Χούμελς, είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αφήσει την Ντόρτμουντ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί οι "μπλαουγκράνα" επιθυμούν σε προχωρήσουν σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να θέλει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Σύμμαχος σε αυτό το deal, παραδόξως, φαίνεται να είναι η Ντόρτμουντ. Ο Χούμελς έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα ως το 2017 και αντιλαμβανόμενη ότι θα χάσει τον παίκτη, δεν θέλει να γίνει χωρίς κάποιο - έστω κι ελάχιστο - οικονομικό όφελος. Σίγουρα, λιγότερα από 32.000.000 ευρώ, ποσό με το οποίο κοστολογείται ο Χούμελς.

Αντίθετα, την πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Βαρκελώνης φαίνεται ότι βλέπουν οι Μαρκ Μπάρτρα και Τόμας Βερμάλεν, όπως ισχυρίζεται η "Mundo Deportivo".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ