ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Ονιεκούρου

Anderlecht's Henry Onyekuru, right, and PSG's Dani Alves vie for the ball during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Anderlecht's Henry Onyekuru, right, and PSG's Dani Alves vie for the ball during a Champions League Group B soccer match between Anderlecht and Paris Saint-Germain at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Belgium, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Σύμφωνα με την "AS", η Μπαρτσελόνα στέλνει σκάουτ στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Χένρι Ονιεκούρου που αγωνίζεται στην Άντερλεχτ. Ποιες άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό.

Την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου εξετάζει η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεχωρίσει τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της Άντερλεχτ, αποκαλύπτει η εφημερίδα ''AS''.

Άνθρωποι από το τμήμα σκάουτινγκ των ''μπλαουγκράνα'' θα παρακολουθήσουν από κοντά τον Νιγηριανό σε μία από τις επόμενες αναμετρήσεις της Άντερλεχτ. Ο Ονιεκούρου τη φετινή σεζόν σε 14 ματς πρωταθλήματος έχει βρει 7 φορές δίχτυα, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 4 παιχνίδια Champions League.

Για τον 20χρονο έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες πέρα από τους Καταλανούς. Συγκεκριμένα, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Άγιαξ, Φιορεντίνα, Αϊντχόβεν, Σαουθάμπτον και Στόουκ εξετάζουν την περίπτωσή του. Μάλιστα, η Τότεναμ έχει στη λίστα της τον Ονιεκούρου ως πιθανό αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν.

Ο Χένρι Ονιεκούρου ξεκίνησε την καριέρα του από την Ασπάιρ της Σενεγάλης. Το 2015 αποκτήθηκε από την Όιπεν, η οποία με την σειρά της τον πούλησε στην Έβερτον έναντι 7.000.000 ευρώ, με τα "ζαχαρωτά" να τον παραχωρούν δανεικό στη βελγική ομάδα.

Ο Νιγηριανός, μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στην φιλική νίκη με 3-0 εναντίον του Τόγκο.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ