ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Μαρσιάλ

Manchester United's Anthony Martial, right, celebrates scoring his side's fourth goal with team-mate Paul Pogba, during the English Premier League soccer match between Swansea and Manchester United, at the Liberty Stadium, in Swansea, Wales, Saturday Aug. 19, 2017. (Nick Potts/ PA via AP)
Manchester United's Anthony Martial, right, celebrates scoring his side's fourth goal with team-mate Paul Pogba, during the English Premier League soccer match between Swansea and Manchester United, at the Liberty Stadium, in Swansea, Wales, Saturday Aug. 19, 2017. (Nick Potts/ PA via AP) NICK POTTS/ PA VIA AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα έχει στη μεταγραφική λίστα της τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ.

Το περασμένο καλοκαίριήταν ιδιαίτερο σε μεταγραφικό επίπεδο για την Μπαρτσελόνα, αφού η αποχώρηση του Νεϊμάρ προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο στρατόπεδο των "μπλαουγκράνα". Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, λόγω της ποιότητάς του, είναι δύσκολο να αντικατασταθεί σε απόλυτο βαθμό.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" κινήθηκαν, πέρα απ' την περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπέλε, και για την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο απ' τη Λίβερπουλ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είναι ο Αντονί Μαρσιάλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo", οι Καταλανοί είναι πιθανό να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, εκμεταλλευόμενοι το μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο νεαρός φορ δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στους Μάρκους Ράσφορντ, Χένρικ Μχιταριάν, Τζέσι Λίνγκαρντ και Χουάν Μάτα.

Ύστερα κι απ' την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη δράση, ο χρόνος συμμετοχής του Μαρσιάλ αναμένεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο. O ίδιος, βλέποντας πως δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών, δεν είναι αρνητικός να αποχωρήσει απ' το "Ολντ Τράφορντ" με προορισμό τη Βαρκελώνη.

Θυμίζουμε πως ο Γάλλος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 έναντι 50.000.000 ευρώ απ' τη Μονακό (+30.000.000 με τη μορφή μπόνους) και μετράει 30 γκολ και 23 ασίστ σε 100 συμμετοχές με τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Μαρσιάλ

Photo Credits: Nick Potts/ PA via AP

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ