ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο πλευρό των Ρεάλ και Ατλέτικο ο Λουίς Ενρίκε

Στο πλευρό των Ρεάλ και Ατλέτικο ο Λουίς Ενρίκε

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε αναφέρθηκε στην απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε στις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντας άδικη την τιμωρία τους.

Η Επιτροπή Εφέσεων της FIFA επικύρωσε την πολύ αυστηρή τιμωρια της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης για τις παραβιάσεις των κανονισμών περί μεταγραφών ανηλίκων, το οποίο σημαίνει πως δεν έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν καινούργιους παίκτες για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Με την ίδια ποινή και για τον ίδιο λόγο είχε τιμωρηθεί η Μπαρτσελόνα τον Απρίλιο του 2014 (Αύγουστο 2014 απορρίφθηκε η έφεσή της), με συνέπεια να μην είναι σε θέση να εγγράψει τους Αρντά Τουράν και Αλέιτς Βιδάλ μέχρι τον Ιανουάριο του 2016.

Με αφορμή την τιμωρία των δύο ομάδων και όντας... παθών, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε ερωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου γι' αυτή την εξέλιξη και στάθηκε στο πλευρό τους.

"Δεν θυμάμαι τι είχα απαντήσει όταν είχε επιβληθεί σε εμάς η ίδια ποινή. Νομίζω ότι σας είχα απαντήσει πως ήταν άδικη. Το ίδιο εξακολουθώ να πιστεύω και σε αυτή την περίπτωση", ήταν το σχόλιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαριά η "καμπάνα" για Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ